Home / Móda / Košele ako samozrejmosť dámskeho šatníka

Košele ako samozrejmosť dámskeho šatníka

Košele sú evergreenom v dámskom šatníku. Pri tomto kuse oblečenia máte vždy istotu, že nikdy nevyjde z módy a vždy bude aktuálnym. Navyše, košeľu dokážete zladiť s čímkoľvek a doladiť ju na akúkoľvek príležitosť. So slušnými nohavicami a sakom do práce či na spoločenskú udalosť, v ležérne zastrčenej košeli v jeansoch zas môžete vyraziť večer do mesta či na návštevu k priateľom. Aké košele nesmú chýbať v žiadnej dámskej výbave oblečenia?

Biela košeľa klasikou, ktorú musí mať každá žena

Samozrejme, začať nemôžeme ničím iným ako bielou košeľou. Tá je jednoducho nevyhnutnosťou v každom dámskom šatníku. Aj obyčajná biela košeľa však má mnohé alternatívy, z ktorých niektoré sú naozaj originálne. Košeľu dokáže výrazne oživiť jemná potlač nenápadným vzorom, netypický tvar gombíkov či veľký golier. Dnes dámy s veľkou obľubou nosia tiež biele košele s farebne odlíšenou vnútornou plochou golierov a rukávov, čo je navyše aj praktické. Takisto je sú in oversized košele, kde dámy môžu siahnuť aj do pánskej verzií.

Káro

Károvaný vzor je ďalšou z klasík, ktorá nevymiera. Preto dizajnéri oblečenia tento vzor aj dnes používajú s veľkou obľubou. Kárované košele sú ideálne najmä do kombinácie s rifľami a úpletovým svetrom. Ak takémuto outfitu vhodne zvolíte topánky a doplnky, môžete v ňom s plnou hrdosťou vyraziť aj do lepšej spoločnosti.

Akékoľvek vzory sú hitom

Hitom dnešnej doby sú rozmanité potlače na oblečení, ktoré sa najviac vyskytujú práve na košeliach. V tomto smere sa fantázií medze nekladú. Od bodiek, pásikov, kvietkov až po postavičky či abstraktné modely. Akákoľvek potlač, ktorá je správne skombinovaná, na vás určite vynikne. Navyše, prinesie do vašej módy výrazne oživenie, svieži nádych a obrovskú dávku hravosti.

Biele, kárované, rozmanito vzorované či mnohé iné modely košieľ nájdete u predajcu na internetovej stránke Willsoor.sk.