Home / Bývanie / Tip na originálny darček pre ženu, s ktorým zabodujete

Tip na originálny darček pre ženu, s ktorým zabodujete

Darček pre ženu nemusí mať vždy klasické kontúry. Šperk, bižutéria, parfum či niečo sladké je síce klasikou, ktorá vždy poteší, ale pri vymýšľaní tejto pozornosti chýba originalita a snaha o nekonvenčnosť. Preto tentokrát skúste vašej partnerke, mame či sestre venovať niečo, čo by ani zďaleka nečakala, no túto vec ocení a aj prakticky využije.

Tipom na originálny darček je aj toaletný stolík. Poviete si, darovať kus nábytku ako osobný darček? Prečo nie. Len sa musíte rozhodnúť pre také prevedenie, ktoré je vhodné na účel darčeka. Zďaleka sa preto vyhýbajte bežným obchodom s nábytkom, ale skúste hľadať stolík tam, kde je nábytku prisudzovaný úplne iný rozmer. Kde má interiérové zariadenie svoju dušu a osobitý štýl. Toaletný stolík v takomto prevedení potom určite očarí každú jednu ženu a vás neminie obdiv, že ste dokázali vymyslieť niečo tak krásne, originálne a účelné.

Štýlový dizajn, ktorý ale neškodí praktickému využitiu toaletného stolíka

Toaletné stolíky s funkciou darčeka by mali odzrkadľovať ženskú dušu, a to nielen vzhľadom, ale aj funkciami. Stolík by mal byť maximálne štýlový, pričom absolútne nemusí dokonale ladiť s ostatným zariadením miestnosti. Zaujímavou formou sú stolíky inšpirované dizajnom retro kúskov dám z dávnych šľachtických rodov či napríklad v štýle Provence. Toaletné stolíky by mali obsahovať praktické zrkadlo, aj s možnosťou jeho polohovania, prípadne hneď viacero zrkadielok plus dostatok úložných priestorov. Vyčlenených na kozmetiku, šperky, bižutériu či iné drobné doplnky. Jednoducho tak, aby nebol dizajn povýšený nad praktické využitie, no zároveň stolík vyzeral atraktívne. A s ohľadom na to, že v stolíku by dáma mala nájsť všetko, čo potrebuje pre svoje ranné úpravy či chystanie sa do spoločnosti.

Čerešničkou na torte k toaletnému stolíku ako darčeku je tiež pohodlná čalúnená taburetka v rovnakom štýle ako samotný stolík. Práve takéto spojenie ponúkajú dizajnové toaletné stolíky pre dámu dostupné u predajcu na stránke toaletnestoliky.sk.