Home / Návody / Daňové priznanie bez chyby a bez stresu

Daňové priznanie bez chyby a bez stresu

Koniec marca je tu čo nevidieť a ak plánujete podať daňové priznanie za rok 2016 v riadnom termíne, je najvyšší čas pustiť sa do jeho vypĺňania. Aby ste mali všetko správne, využite možnosť vyplniť daňové priznanie online.

V jednoduchosti je krása

Možno patríte k hŕstke všestranne šikovných, pre ktorých sú hračkou aj daňové formuláre a nevyužívate služby účtovníka. Prečo si to však neuľahčiť? Webové prostredie dnes ponúka takmer všetko, dokonca aj dômyselné aplikácie na vyplnenie daňového priznania online. Práca s aplikáciou si nevyžaduje žiadne odborné vedomosti. Potrebujete len príslušné dokumenty a presné sumy. Všetko ostatné za vás premyslí aplikácia, ktorej odpovedáte na jednoduché otázky.

V súlade s legislatívou

Na to, aby ste svoje daňové priznanie vyplnili online, nepotrebujete sledovať ani zmeny v legislatíve. Aplikácia reaguje na každú novinku v príslušných zákonoch a navyše vás vždy upozorní, ak náhodou urobíte nejakú chybu. Zároveň automaticky spracúva zahraničné príjmy, nezdaniteľné minimum, odpočítateľné položky, daňový bonus, maximálne limity aj príjmy oslobodené od dane.

Takmer zadarmo

Aplikácia na vyplnenie daňového priznania online tromfne aj najlacnejšieho účtovníka, no správnosťou si môžete byť stopercentne istí. Kompletne vyplnené dokumenty vám prídu na e-mail za pár eur a navyše budete hneď presne vedieť, s akým preplatkom alebo nedoplatkom máte rátať.

Úplne bezpečne

Aj tí z vás, ktorí nie sú zvyknutí dôverovať internetu, môžu aplikáciu na vyplnenie daňového priznania online pokojne použiť. Stačí, ak si vyplnené daňové priznanie stiahnete a osobné údaje dopíšete potom rukou. Nie je však nutné využiť túto možnosť, pretože aplikácia je úplne bezpečná, čoho zárukou je https protokol security a Trust pay pre zabezpečenie platieb.