Home / Ostatné / Zaujímavosti / Pisoár bez vody

Pisoár bez vody

Zariaďujete si nové bývanie a premýšľate o pisoári, ktorý sa postupne stáva súčasťou mnohých moderných domácností? Vlastníte reštauráciu, hotel alebo wellness centrum a chcete pre svojich klientov zabezpečiť maximálny komfort? Pisoáre boli kedysi považované za zbytočnosť a akýsi luxus, no to je dnes už minulosťou. Pýtate sa, aké výhody poskytuje pisoár bez vody?

Poznáte výhody bezvodného pisoáru?

V súčasnosti môžeme povedať, že pisoáre, resp. urinále nenájdeme už len na pánskych toaletách v reštauráciách, firmách či podobných verejných priestoroch. Stávajú sa súčasťou bytov a domov, keďže si mnohé rodiny uvedomujú výhody, ktoré im poskytujú. Pisoáre sú veľmi praktickým vybavením, pretože umožňujú ušetriť náklady za energie, zbavia priestor nepríjemného zápachu, zvyšujú čistotu a štandard toaliet. Pri každom spláchnutí záchoda sa spotrebuje okolo 2 až 3 litre vody, čiže si vie asi každý z nás predstaviť, akú „stopu“ to zanechá na rodinnom rozpočte. Bezvodný pisoár funguje bez prívodu vody a elektrickej energie, čiže je zaručená extrémna úspora na nákladoch za vodu! V špeciálnom zásobníku s tesniacou kvapalinou  zostávajú všetky nepríjemné pachy, čo jednoznačne oceníte.

Medzi ďalšie výhody pisoáru patria:

  • životnosť ventila minimálne 6 mesiacov;
  • bezproblémová údržba;
  • sanitárna keramika so špeciálnym povrchom;
  • vysoká životnosť;
  • hygienická prevádzka;
  • šetrenie životného prostredia.

Inštalácia pisoáru

Ak ste sa rozhodli pre inštaláciu pisoáru dodatočne, nemusíte „rozkopať“ celú kúpeľňu či WC. Pisoár sa dá veľmi jednoducho napojiť na odpad umývadla, čo profesionáli zvládnu behom niekoľkých hodín.

Údržba pisoáru

Ako už bolo spomenuté, jednou z hlavných predností bezvodného pisoáru je jednoduchá a prakticky bezproblémová údržba. Stačí vám biologický čistič, ktorý naň nastriekate jeden krát za deň a necháte pôsobiť. Čistič eliminuje zápach, spĺňa nároky na hygienu, má príjemnú vôňu a taktiež zvyšuje životnosť pisoáru. Niektoré typy pisoárov bývajú dokonca opatrené bezdotykovým splachovaním, ktoré funguje na princípe senzoru pohybu. Výrobcovia sanitárnej keramiky tiež často ponúkajú možnosť zakúpenia pisoáru s poklopom, ktorý býva zväčša ovládaný automaticky, čiže všetko závisí od vášho rozhodnutia.

Dajte prednosť kvalite a renomovanej značke

Ak ste sa aj vy rozhodli pre zakúpenie bezvodného pisoáru, je pochopiteľné, že budete chcieť to najlepšie na trhu! Ak hľadáte vysokokvalitný výrobok, ktorý sa môže pochváliť priaznivou cenou, výbornými technickými parametrami a dokonca aj pozitívnymi referenciami od ostatných zákazníkov, bezvodný pisoár Ecostep je presne to, čo hľadáte! Ušetrite náklady za energiu, uľahčite si údržbu a spoznajte ďalšie prednosti pisoáru, na ktoré už nikdy nedáte dopustiť.