Home / Návody / Ako mať úspešný e-shop

Ako mať úspešný e-shop

Ak popri všetkých podnikateľských aktivitách nestíhate svoju pozornosť zameriavať aj na online predaj, nezúfajte. Našťastie sú tu odborníci, ktorí sa postarajú o to, aby bol váš e-shop obľúbený a úspešný.

Hra so štruktúrou webu

Viacerí úspešní predajcovia s nami budú zaiste súhlasiť, keď povieme, že takmer za polovicou ich zisku stojí dobré fungovanie ich e-shopu. Ak ste si práve zasnene vzdychli, že sa im váš web nikdy nevyrovná, nemusíte zúfať. Marketingová agentúra IPA GROUP vám dokáže pomôcť v rôznych oblastiach a jednou z nich je aj úprava webu a e-shopu. Kým sa však zákazník ocitne na vašej webovej stránke, musí sa k vám dopracovať prostredníctvom internetového prehliadača. Od kvality textov vášho webu závisí, či mu internetový prehliadač ponúkne vašu stránku medzi prvými. IPA GROUP vám ušetrí čas a energiu a môže uchopiť dizajn vašej stránky a jej reklamu do vlastných rúk. Nepohrá sa len s kvalitou textov, ale tiež so štruktúrou webu, jeho farbami a e-shopom. Cieľom je, aby sa zákazník na základe presvedčivých textov a jednoduchého, prehľadného ovládania vašej stránky rozhodol pre nákup v e-shope.

Naprogramovanie a otestovanie e-shopu

Prehľadnosť e-shopu sa docieli logickým vytvorením a usporiadaním kategórií a podkategórií predávaných produktov. Po schválení šablóny stránky nasledujú práce na celkovej tvorbe stránok. Ku kategóriám sa priloží obsah, všetko sa naprogramuje a prepojí s účtovníctvom alebo mailom. Keď sa funkcionalita otestuje, e-shop je pripravený zlákať vašich zákazníkov. Jeho úspešné vytvorenie alebo úprava sa posúdi podľa návštevnosti stránky, no najmä predajnosti produktov. Vašou úlohou je dodať marketingovej agentúre informácie o vašich produktoch a spolupracovať pri vytváraní návrhov. Na to si popri podnikaní trocha času určite nájdete.