Home / Bývanie / Spoznajte technológie budúcnosti v bývaní

Spoznajte technológie budúcnosti v bývaní

Nielen telefóny sú smart – rovnaký prívlastok majú v súčasnosti aj byty či kancelárie. Bývanie, ktoré využíva výhody moderných technológií, nie je hudbou budúcnosti. Práve naopak, v Bratislave vyrastajú novostavby, ktoré svojim budúcim obyvateľom sľubujú vysoký životný štandard, bezpečie a pohodlie práve vďaka moderným aplikáciám. Priekopníkom je napríklad developerská spoločnosť DOAS.

Žalúzie ovládané cez telefón alebo tablet, či príjemne vykúrený domov, ktorý vás čaká po návrate z lyžovačky? To nie je žiaden luxusný nadštandard, ale technológie používané v novostavbách developera DOAS pre zvýšenie pohodlia majiteľom či nájomníkom. V komplexe Zlaté krídlo ponúka budúcim obyvateľom komfort ovládateľný dotykom prsta.

Trendové technológie

Spoločnosť DOAS neustále sleduje nové trendy a prináša svojim klientom top servis v oblasti bývania či podnikania – novostavby, bytové priestory aj kancelárie z ich dielne sú plné moderných technológií. Práve tie zvyšujú životný štandard, bezpečnosť aj pohodlie svojich majiteľov či nájomníkov. Medzi prvými predstavili novostavbu s prvkami SMART bývania. Všetky byty v ich komplexe Zlaté krídlo sú navrhnuté tak, aby ich prevádzka bola efektívna, ekonomická a pokroková. Vďaka implementovaným technológiám sa komplex bude riadiť z jednej centrály, pokojne aj na diaľku.

Čo to znamená pre obyvateľov? V prvom rade pohodlie a bezpečnosť. Všetky nežiadúce aktivity, poruchy, nehody a podobné nepríjemnosti sa dajú vďaka moderným technológiám riešiť prakticky okamžite a často aj bez nutnosti výjazdu na miesto. Navyše, moderné technológie zaručujú aj ekonomickosť stavieb – inteligentné kotolne spoločne s výmenníkovými stanicami dodávajú obyvateľom teplú vodu iba v takom množstve, ako je to potrebné. Podobne je to aj s vykurovaním. Táto developerská spoločnosť tak šetrí prírodu aj náklady obyvateľov. S týmito technológiami idú ruka v ruke aj nízke mesačné poplatky spojené s prevádzkou nehnuteľností.

Vysoký komfort bývania

Developerské projekty z dielne DOAS zaručujú vysoký komfort bývania. Vďaka hybridnej kabeláži môžete napríklad v bytovom komplexe Zlaté krídlo ovládať kúrenie, klimatizáciu či žalúzie pohodlne cez svoj smartfón alebo tablet, dokonca aj na diaľku. Byty s modernými technológiami sú mimoriadne vhodné pre aktívnych mladých ľudí, rodiny s deťmi aj seniorov, ktorým na bezpečnom bývaní výnimočne záleží.

Neobvyklá technologická vyspelosť projektu Viktória Košická s bytovými a nebytovými priestormi či špičkové smart bývanie v račianskom Zlatom krídle dokazujú, že developerská spoločnosť DOAS je spoľahlivým partnerom na bývanie či podnikanie.

Chcete sa dozvedieť viac? Navštívte stránku www.doas.sk.