Home / Úspech / Chcete zbohatnúť? Založte si firmu!

Chcete zbohatnúť? Založte si firmu!

To však nie je vôbec jednoduché, vravíte si. Radšej budem robiť za málo peňazí v mojom zamestnaní, ako mať takýto stres… Nemusí to ale byť tak zložité, ako si myslíte.

Peniaze sú hybnou silou celej ľudskej spoločnosti. Ten, kto ich má viac, je automaticky cennejší, má kvalitnejší život a iné z toho prameniace výhody. Peniaze je ľahké míňať, ťažšie je ich však našetriť. Nie je žiadnym tajomstvom, že veľká väčšina milionárov a miliardárov sú podnikatelia. To hovorí o jednej veci – pokiaľ chcete poriadne zbohatnúť, mali by ste začať podnikať. To ale ,bohužiaľ, nie je také jednoduché. Keď vás napadne nejaký super nápad na službu, prípade produkt, ktorý bude spĺňať všetky vaše kritériá a má predpoklad stať sa úspešným, gratulujeme, z veľkej časti máte vyhraté. Keď už vyriešite všetky potrebné veci týkajúce sa biznisu, ako dodávateľov, kapitál, premyslíte si reklamnú stratégiu a podobné nevyhnutné veci, budete stáť pred krokom, ktorý stále robí problém mnohým ľuďom, a tým je samotné založenie firmy. Je jedno, či to bude založenie živnosti alebo založenie s.r.o., budete zahrnutí obrovským množstvom administratívnej práce. To je asi pre každého nie práve najmilšia povinnosť. Chceli by ste sa tomu vyhnúť, že?

Firma za pár minút

Tím právnikov a IT špecialistov si stanovil jediný cieľ – zjednodušiť založenie spoločnosti cez internet tak, ako jednoduché je dnes zriadiť si emailové konto. A tak vznikol portál Firmáreň. Ten poskytuje mnohé služby ako založenie firmy, či už založenie živnosti, alebo založenie s.r.o., rozšírenie živnosti, likvidáciu firiem, ready made spoločnosti, zmeny vo firme, ale aj ukončenie živnosti a mnoho ďalších. Portál využíva najmodernejšie technológie v oblasti elektronizácie služieb štátnej správy, nesie sa v user friendly duchu a firmu si cez neho dokáže vytvoriť každý, už za 15 minút! Čakáte od neho vysoké poplatky? Ste na veľkom omyle, vďaka konceptu s plne automatizovanými procesmi môže Firmáreň ponúknuť aj mimoriadne nízke ceny, pri zachovaní vysokého štandardu a kvality služieb. Vytváranie živnosti nikdy nebolo jednoduchšie, skúste to a zbavte sa administratívy!