Home / Zdravie / Betavid – podporte svoje unavené oči!

Betavid – podporte svoje unavené oči!

Máte pocit, že pri svojom zamestnaní a voľnom čase až nadmieru unavujete oči? Unavené oči rozhodne nie sú nič príjemné, pokiaľ ich únavu chcete zmierniť, budete potrebovať nejaké doplnky výživy. Napríklad Betavid!

Keď sa človeka opýtate, ktorý zmysel považuje za najdôležitejší, väčšina ľudí by vám odpovedala, že zrak. Zrak je skutočne asi najdôležitejším zmyslom, pri strate iných zmyslov stratíte veľa, pri strate zraku však zrazu stratíte celý svet. Mnohí si ani nevieme predstaviť, ako by sme existovali vo svete, v ktorom neustále vládne iba čierna tma. Pokiaľ zrak stratíte niekedy počas života, je to veľmi nepríjemné, horšie to však je, pokiaľ sa už človek ako slepý narodí. Žiť vo svete, kde nepoznáte, ako všetko okolo vás vlastne vyzerá, musí byť naozaj nepríjemné. Vráťme sa však od najradikálnejšieho problému s očami, ktorým slepota je, k menej radikálnemu problému, ktorý však tiež nie je príjemný, a to k unaveným očiam. Únava je prirodzená vlastnosť, pokiaľ však oči nadmieru zaťažujete, napríklad prácou pri počítači, šoférovaním a podobne, ich únava nastúpi skôr, čo často nie je vhodné. Ako teda proti únave očí bojovať?

Svetlík lekársky, nové svetlo do vášho života

Predstavme si prípravok s názvom Betavid, ktorý je určený ľuďom, ktorí pravidelne preťažujú svoj zrak. Jeho hlavnou zložkou je Svetlík lekársky, ktorý podporuje funkciu sietnice, prispieva k lepšiemu videniu, čím udržuje oči v čo najlepšej kondícii. Ďalšou zložkou je provitamín beta-karotén, z ktorého vzniká vitamín A, ktorý je nevyhnutný pre kvalitné videnie v šere a tvorbu slizníc. Prípravok obsahuje aj látky, ktoré podporujú cievny systém, spojením všetkým zložiek tak vzniká produkt, vďaka ktorému sa budete cítiť menej unavene a vaše oči budú zdravšie ako kedykoľvek predtým. Tak nečakajte, kým zase v práci pri počítači zaspíte, zaobstarajte si prípravok Betavid aj vy v e-shope Symphytum.sk a tešte sa zo zdravých očí!