Home / Zdravie / Starostlivosť o bábätko: Pomôžu vám títo praktickí pomocníci

Starostlivosť o bábätko: Pomôžu vám títo praktickí pomocníci

Máte malé dieťatko? Potom veľmi dobre viete, čo všetko si vyžaduje starostlivosť oň. Bežné kúpanie, prebaľovanie či váženie malého dieťaťa, patria medzi činnosti, pri ktorých sa oplatí siahnuť po produktoch, ktoré vám prácu uľahčia. Ak sa ešte len pripravujete na príchod nového člena rodiny, zabezpečte si bezproblémovú starostlivosť dopredu. Vieme, ako na to, stačia vám tie správne pomôcky a všetko týkajúce sa dieťaťa, zvládnete bez akýchkoľvek problémov.

Keď úraduje choroba, treba byť pripravenými

Rodičov často prekvapí zvýšená teplota bábätka, no na to, aby ste ju vedeli priebežne kontrolovať, slúžia praktické telesné teplomery, vďaka ktorým behom chvíľky zistíte, ako na tom vaše dieťa je. Technicky vyspelé teplomery vám telesnú teplotu prezradia behom niekoľkých sekúnd. Po očkovaní, pri raste prvých zúbkov i počas bežnej chrípky, merajte dieťatku teplotu pravidelne. V ponuke nášho obchodu nájdete mnoho teplomerov rôznych prevedení, vďaka ktorým si vyberie naozaj každý. Klasické digitálne ušné alebo čelové teplomery, infračervené kúsky i šikovné teplomery vo forme cumlíka či bezkontaktné teplomery. Inovatívnou pomôckou sú teplomery – nálepky, ktoré nalepíte dieťatku na čelo alebo hruď. Niektoré nami ponúkané kúsky majú aj funkciu alarmu a upozornia vás na horúčku. Všetky sú vodeodolné, bez obsahu skla či ortute. Môžete si ich kúpiť aj v setoch, ktoré obsahujú digitálny a cumlíkový teplomer pre maximálne pohodlie.

Zbavte sa soplíka rýchlo a jednoducho

Neodmysliteľnou pomôckou je odsávačka hlienov, ktorá uľahčí život bábätku i rodičom. Vďaka obľúbeným odsávačkám dokážete predísť prepuknutiu choroby. Čistenie detského nošteka je skvelou prevenciou. V ponuke sú manuálne i elektrické odsávačky hlienov – niekoľko typov vám umožní rozhodnúť sa, či ich chcete ovládať pumpičkou alebo sa spoľahnete na baterky alebo pripojenie k vysávaču. Obľúbené sú aj odsávačky, ktorých silu si viete regulovať sami. Pozrite si aj iné produkty z našej ponuky – stojí za to zaobstarať si aj kúpeľový teplomer, detskú manikúru alebo priamo kozmetický set pre dieťa, ktorý obsahuje viacero užitočných pomocníkov.