Home / Zdravie / Ako sa zbaviť letnej únavy a vyčerpania?

Ako sa zbaviť letnej únavy a vyčerpania?

Užívate si leto plnými dúškami, ale už na vás začína doliehať únava? Nenechajte si únavou a vyčerpaním pokaziť letné zážitky a nabuďte svoju pôvodnú energiu – pomôže vám s tým prípravok Horčík + B6!

Leto je obdobie plné zážitkov, zábavy a rôznych aktivít, ktoré sú pre nás na jednej strane úžasné, na druhej strane aj vyčerpávajúce. Určite ste sa aj vy niekedy pristihli pri tom, že niekedy už v polovici leta začínate mať všetkej tej akčnosti pomaly dosť. Nechce sa vám už toľko cestovať, chodiť von a užívať si, najradšej by ste už zvyšok leta len prespali pred televízorom. To sa však, pochopiteľne, nedá. Von vás neustále ťahá nádherné počasie, kamaráti a vidina zábavy. Tak sa zrazu ocitnete v bode, z ktorého niet východiska. Keďže nechcete prísť o letné zážitky, začnete hľadať spôsoby, ako bojovať s únavou a vyčerpaním. Pospíte si však a zistíte, že vám to akosi nepomáha. Skúšate kávu, energetické nápoje, ale aj tie majú len dočasný účinok. V čom je problém? Nuž, pravdepodobne v nedostatku horčíka! A tu sa dostáva k slovu Horčík + B6.

Dbajte na energetický metabolizmus

Príčinou únavy a vyčerpania je z veľkej časti narušený energetický metabolizmus. Ten sa naruší v situáciách, keď napríklad vykonávate veľa rôznych aktivít, ste v strese a podobne. K obnove a udržaniu normálneho energetického metabolizmu prispieva najmä horčík. Ten je prvkom, ktorý má v tele najviac funkcií, na jeho pravidelné dopĺňanie a správnu hladinu by ste si teda mali dávať veľký pozor. Väčšia fyzická alebo psychická záťaž vedie k dramatickému poklesu horčíka v tele, dopĺňať ho tak treba skutočne pravidelne. Asi netreba hovoriť, že dopĺňať horčík z obyčajného jedla je mimoriadne náročné. Našťastie, doplnok stravy Horčík + B6 vám pomôže doplniť všetok potrebný horčík rýchlo a jednoducho. Navyše, vitamín B6 podporuje činnosť nervovej sústavy, ktorá má na únavu taktiež vplyv, normálnej hormonálnej aktivity a tvorbu červených krviniek. Prípravok Horčík + B6 zoženiete napríklad v e-shope Greenlike.sk. Nečakajte a zbavte sa únavy a vyčerpania aj vy!