Home / Ostatné / Zaujímavosti / Naučte sa nakupovať v e-shopoch ešte výhodnejšie

Naučte sa nakupovať v e-shopoch ešte výhodnejšie

Myslíte si, že viete nakupovať na internete? To iba v tom prípade, ak využívate možnosti zľavových kupónov do e-shopov.

Zľavy sledujeme všetci. Dokonca veľmi aktívne. Odoberáme e-mailom letáky hypermarketov; keď sa chystáme na väčšie nákupy, overíme si, kde majú práve lacnejšie maslo a kde mlieko. Ako ale nakupujete na internete?

Ušetrite vďaka zľavovým kupónom a kódom

Nestačí sa nechať nalákať na newsletter alebo na reklamu, ktorá vás prenasleduje vďaka vašim cookies už niekoľko dní po internete. Akonáhle na nejakou e-shope nakupujete, overte si, či na ňom nemôžete nakúpiť so zľavovým kódom. Ešte lepšie je overiť si, či so zľavovým kódom nekúpite ten istý tovar výhodnejšie u konkurencie. Takto ušetríte pri nákupe liekov, elektroniky, kozmetiky, ale aj iného tovaru. Sledovať zľavy v e-shopoch znamená nenakupovať zbytočne drahšie než musíme.

Aktuálne platné kupóny aj kódy nájdete na portálu Zlavove-kupony.eu. Nechýbajú tu informácie o možnosti výhodných nákupov u tak veľkých firiem, ako sú Asko, Okay, Hej.sk, Electronic.star, Dormeo, Sconto nábytok, Bibloo, Answear, Alza.sk a celej rady ďalších.

Povianočné nákupy sú výhodnejšie

Sledujte nielen predvianočné kupóny, ale aj povianočné zľavy. Veď práve výpredaj po Vianociach býva ten najradikálnejší v roku. Mnoho nákupov sa práve kvôli nemu oplatí odložiť. Pod stromček si dajte len darčeky z lásky. Nie je nutné venovať celý nový šatník. Tieto veľké nákupy si kľudne nechajte až na výhodné povianočné výpredaje. A vďaka portálu Zlavove-kupony.sk budete vždy v obraze, kde sú aké možnosti lacnejšie nakúpiť.

Najbližšie nás čaká Čierny piatok

Celosvetová akcia Čierny piatok je dňom, kedy e-shopy prichádzajú s mimoriadnymi zľavami. Niekedy naozaj radikálnymi. Lacno sa dá nakúpiť skutočne mnoho vecí – ušetríte predovšetkým na drahších veciach, ako je elektronika. Čierny piatok je príležitosť pred Vianocami, na ktorú sa oplatí nezabudnúť a objednať v e-shopoch trebárs práve vianočné darčeky.