Home / Elektro / Neplačte nad rozbitým mobilom, zaobstarajte si náhradné diely

Neplačte nad rozbitým mobilom, zaobstarajte si náhradné diely

Poškodený mobil trápi každého jedného z nás, bez ohľadu na to, koľko stál. Netreba však hneď upadať do beznádeje a šetriť si na nový. Náhradné diely na mobily dokážu vyriešiť aj na prvý pohľad veľké katastrofy.

S náhradnými dielmi frčia mobily ako nové

Kým telefón nezačne vypovedať službu, jednoducho ho využívate bez toho, aby ste do zariadenia nejako zasiahli. Pozornosť naň upriamite až vtedy, keď sa vám ťažšie ovláda alebo vás neposlúcha. Je jasné, že pokiaľ ste nikdy predtým nemuseli riešiť opravu telefónu, budete mať vo veciach náhradných dielov na mobily oveľa menej jasno ako tí, ktorí majú doma nejaké diely pripravené do rezervy. Verte alebo nie, aj keď vaše zariadenie stále funguje bez problémov, nezaškodí ho občas trochu vynoviť. Niektoré diely môžu byť opotrebované, a ani ste to netušili. Náhradnými dielmi možno opatriť nielen poškodené, ale aj funkčné zariadenia, a to, logicky, preto, aby takými aj naďalej ostali. Domovské tlačidlo, tlačidlá na ovládanie hlasitosti, na vypnutie/zapnutie mobilu, zadný aj predný kryt, displej, ale aj slúchadlá či mikrofóny sa dajú nahradiť novými, originálnymi alebo certifikovanými dielmi, za ktoré dáte oveľa menej peňazí ako za nový mobil.

Ako si objednávať náhradné diely na mobil

Poškodil sa vám mobil pri páde? Hlavu hore, náhradu za nefunkčné alebo ošarpané diely si môžete zaobstarať aj online, iba treba hľadieť na značku mobilu a jeho typ. Ani pri varení nepoužívate kyslú smotanu miesto šľahačkovej, pretože je lacnejšia. Náhradné diely na mobily sú pred odoslaním konečnému spotrebiteľovi odskúšané a skontroluje sa aj ich vzhľad. Zvyšok je len na vás – či si ich aplikujete sami alebo požiadate o pomoc profesionálov. Ak by sa vám pri neodbornej manipulácii podarilo náhradné diely poškodiť, určite by vám reklamáciu v predajni neuznali, preto vám odporúčame návštevu servisu, kde vám mobil dajú odborne dokopy.