Home / Móda / Doplňte svoj letný šatník o zvodné letné šaty

Doplňte svoj letný šatník o zvodné letné šaty

Leto nastúpilo s plnou parádou a tropickými teplotami. Rifle kľudne založte dozadu do skrine. Prišiel čas letných šiat. Viete, aké sa nosia?

Šaty ako sako

Potrebujete sa obliecť do letných horúčav, ale napriek tomu vypadať v práci elegantne? Oblečte si dámske šaty, ktoré sa inšpirovali pánskym sakom a dámskym biznis šatníkom. Sú z kvalitného materiálu, ktorý drží tvar. Má tzv. pánsku fazónku a optimálne dvojradové zapínanie. Pás väčšinou sťahuje opasok. Aby ale nešlo o vestu či o sako, rukávy nahradili romantické volány.

Dlhý rukáv kľudne aj v lete

Ďalším letným strihom sú romantické šaty s „carmen“ výstrihom, gumičkami zdôrazneným pásom a hlavne s balónovými rukávmi. Šaty pôsobia trošku folklórne, romanticky a hlavne žensky. Neskôr, keď poľavia letné horúčavy, sa dajú nosiť ako tunika na legíny alebo skinny džínsy.

Pohodlné maxišaty

Určite si do letného šatníku pridajte maxišaty. Mnohé z nás, ktoré majú napríklad „neopaľovaciu“ pleť, nechceme odhaľovať nohy. Aj na to sú dlhé šaty po zem ideálne. Že je v nich teplo? Tak to rozhodne nie. Práve naopak. A ešte si nemusíme dávať pozor, aby sme si nespálili nohy na slniečku.

Pletená elegancia

Aj v lete je možné nosiť pleteniny. Pletené či háčkované vzory na šatách, ktoré sú redšie, sa dajú nosiť aj v lete. Oblieka sa pod ne body v rovnakej farbe. Obvykle sa so šatami predáva ako komplet. Hitom sú dlhé, aj ako minišaty. Dokonale vypadajú ak odhaľujú jedno rameno a druhé je ukryté v dlhom rukáve.

Jednoduché tielkové línie

Pokiaľ máte štíhlu postavu a nie príliš široké boky, alebo ak je vaším symbolom krásy Kim Kardashian, siahnite po jednoduchých dlhých šatách tielkového strihu. Optimálne s rozparkom, ktorý umožňuje pohodlnú chôdzu. Budete ich milovať. Takže smelo si ich zadovážte hneď aspoň v dvoch farbách.

Leto vo vzoroch

V lete ale nesmieme zabudnúť ani na pestrejšie vzory. S kvetinami, ale i s faunou. Aj toto oblečenie pre ženy predáva e-shop Fashionmafia.sk.