Home / Móda / Trendy účesy a úprava vlasov 2019: nové farby nás vyzvali chovať sa kreatívne

Trendy účesy a úprava vlasov 2019: nové farby nás vyzvali chovať sa kreatívne

Dostali sme sa definitívne za polovicu roku. Módne trendy sa ako každý rok dotkli aj našich vlasov. Tento rok predovšetkým farby. Dostali sme totiž do rúk silný nástroj – farbu, ktorá nám umožňuje byť kľudne každý deň inou.

Každé ráno inak farebné vlasy? A prečo nie!

Zatiaľčo doteraz sme skôr ladili naše oblečenie podľa farby vlasov, zmývateľná farba na vlasy nám dala do ruky silný nástroj, ktorý umožňuje úplne opačný prístup. Farbu vlasov si vždy prispôsobiť tomu, čo si plánujeme obliecť. Takže presne tak, ako si robíme svoj zdravý diétny jedálniček, si teraz urobíme svoj „módníček“. A keď vieme, čo si budeme v ten ktorý deň obliekať, prispôsobíme k tomu aj výber farby na vlasy.

Zmývateľné farby inak

Zmývateľné farby tu síce boli vždy, ale so skutočne kreatívnym konceptom farieb na vlasy od umytia do umytia prišiel až L’Oréal. Úchvatné vymývajúce sa farby L´Oréal Colorista nám dali do ruky tak silný, aký mali doteraz iba kaderníci. Viete, že sa nanášajú na suché vlasy? Takže si ich proste aplikujete ráno na hotový účes.

Poďte zo seba urobiť kaderníka – koloristu

Kúzlite na svojich vlasoch s fialovou, červenou, modrou, zelenou, ružovou a s ďalšími farbami. Skúste ich kombinovať navzájom. Tieto farby dávajú vlasom intenzívny farebný odtieň. Vlasy nijako nepoškodzujú. Naopak. Vedia im dodať výživu a hydratáciu. Ich jedinou nevýhodou je, že si ich príliš neužijú brunetky. Tým, že farby nenarušujú štruktúru vlasu a neprenikajú do ich vnútorných štruktúr, ani vlasy nezosvetľujú, výraznú farbu dodajú iba blond vlasom, alebo vlasom na blond odfarbeným.

Ak chcete s týmito farbami kúzliť aj ako brunetka, môžete ich kúzlo využiť na rôzne zosvetlených prameňoch. Pokiaľ si necháte urobiť napríklad obľúbený balayage melír, dokážete potom tieto farby aplikovať na svetlé pramene melíru. Vypadá to úžasne a užijete si kreatívnu hru s farbami ako blondínka.