Home / Šport / Posilnite všetky partie rovnako pomocou jedného stroja

Posilnite všetky partie rovnako pomocou jedného stroja

Snom takmer každého človeka je byť nielen zdravý, ale aj dobre vyzerať. S výzorom je veľmi úzko spojený pohyb, ktorý je veľkou časťou úspechu. Dnešná doba nám prináša veľa možností pohybu a športovania, z ktorých si niektorí ľudia nevedia ani len vybrať. Venovať sa počas tréningu nemusíte len jednej partii tela, ale zapojiť ho môžete naraz celé. Ako je to možné?

Vyskúšajte trenažér, ktorým sa preveslujete k dokonalej postave

Nájsť vhodné riešenie, ktorým nielen spálite tuky, ale aj vyformujete svalstvo nie je jednoduché. Našťastie existuje veslovací trenažér, ktorý ponúka širokú škálu pozitívnych účinkov na ľudský organizmus. Ak by ste si mysleli, že je určený len pre profesionálov počas mimosezóny, tak sa mýlite. Používajú ho aj nešportovci, ktorí sa chcú udržiavať v kondícii. Výhodou je, že tento stroj je dostupný pre každého a ak si na ňom chcete zacvičiť, nemusíte utekať do fitness centra. Pokojne si ho môžete zakúpiť a odniesť domov. Umiestniť sa dá do obývačky priamo pred televízor, do pivnice alebo dokonca aj spálne.

Tento špeciálny stroj je jedným z najúčinnejších fitness strojov súčasnosti a často sa s ním môžeme stretnúť aj pod názvom stroj na veslovanie. Pri jednom cviku posilňujete rovnomerne hornú aj dolnú časť tela a tak nemusíte strácať čas praktizovaním viacerých cvikov, ktoré zaberú hodiny. Najviac namáhané sú chrbtové svaly, ktoré nie je vôbec jednoduché vypracovať podľa predstáv. Pozitívnych účinkov tohto stroja je niekoľko a to aj v otázke zdravia. Okrem toho, že pravidelný pohyb na veslovacom trenažéri prináša štíhlu a spevnenú postavu, napomáha aj krvnému obehu, tlaku a zvýšeniu kapacite pľúc. Stroj je vyvinutý tak, aby nezaťažoval zbytočne kĺby a čo najviac ich šetriť. Pri správnej technike sa nemusíte obávať zranení a spôsobených komplikácií.

Chudnite 3 krát rýchlejšie ako očakávate

Výborným tipom v prípade chudnutia je aj vibračná plošina, ktorú inak nájdete aj pod názvom vibromasážny stroj. Ten pomáha najmä ľudom, ktorí tužia veľmi rýchlo schudnúť s čo najmenšou námahou. Stroj funguje na základe prenášania vibrácií do svalov, čím sa stal skutočnou revolúciou vo svete fitness. Pri pravidelnom a správnom cvičení sa výsledky dostavia veľmi rýchlo, čo potvrdzujú nielen mnohí tréneri, ale aj recenzie používateľov.

Vibračná plošina vám pomôže nielen spáliť tuky, ale aj posilniť svaly, zvýšiť pružnosť, hybnosť a povzbudiť obehový systém. Je vhodný pre každého človeka, ktorý sa rád hýbe alebo nie. Neváhajte niektorý zo spomínaných strojov vyskúšať v posilňovni, ale aj priamo u vás doma. Vďaka širokému sortimentu športového predajcu inSPORTline si môžete vyberať z veľkého množstva produktov, ktoré splnia vaše očakávania.