Home / Bývanie / Nuda s konferenčným stolíkom? Zmeňte to!

Nuda s konferenčným stolíkom? Zmeňte to!

Omrzel vás už starý známy pohľad vo vašej obývačke. Nový konferenčný stolík nemusí byť len obyčajným kusom nábytku. Pretvorte ho na praktický a pekný priestor podľa vášho gusta.

  1. Rozdelenie priestoru
    Dizajnové konferenčné stolíky na Estilofine ponúkajú nekonečné možnosti zariadenia domov a bytov. Ak si zvolíte atypický stolík s odvážnejším prevedením, získate elegantný spôsob vizuálneho predelenia miestnosti. Ak je váš denný priestor v dome alebo byte otvorený, vhodný konferenčný stolík môže pomôcť s oddelením jedálenskej časti od obývacej izby. Zvoľte si konferenčný stolík, ktorý sa do vášho priestoru hodí najviac a nechajte ho vyniknúť.
  2. Knihy, spoločenské hry alebo obľúbené časopisy
    Knihy sa hodia ku všetkému. Platí to aj v prípade konferenčných stolíkov. Preneste svoju hromadu neprečítaných kníh na váš konferenčný stolík do obývačky. Ak ich budete mať neustále na očiach, možno ich skôr dočítate. Ku knihám si pokojne prineste aj svoje obľúbené časopisy o móde, bývaní či varení. Ak si z Estilofiny vyberiete stredne veľký alebo veľký konferenčný stolík, určite sa naň zmestia aj mnohé spoločenské hry, ktoré po večeroch môžete hrať spolu s rodinou. Hlavne si nechajte trochu priestoru aj na vyloženie nôh.
  3. Mini botanická záhrada priamo na stolíku
    Pre všetkých milovníkov izbových rastlín, sukulentov alebo kaktusov je konferenčný stolík ďalším priestorom pre kvety. Krásny kvet v miniatúrnom črepníku alebo sukulent na kúsku dreva či kameňa ozvláštni váš každodenný výhľad. Ak však kvety preferujete iba na oknách, môžete na váš konferenčný stolík položiť aspoň jednoduchú vázu s kvetmi podľa sezóny. Pre akvaristov je vhodným doplnkom menšie akvárium s jednou či dvoma nenáročnými rybyčkami.
  4. Konferenčný stolík plný sviečok
    Zbierka sviečok sa nájde snáď v každom dome. Nie všetky sú však len praktickou náhradou, keď zrazu vypadne elektrina. Mnohí z nás majú doma ostrovček sviečok, ktorý je zapadnutý prachom v rohu kdesi na hornej polici. Oprášiť tie najkrajšie kúsky a ozdobiť ich pár šiškami, gaštanmi alebo sezónnou výzdobou počas Vianoc či leta nemusí byť zlý nápad. Váš konferenčný stolík bude pútať pozornosť hostí a vy si ho vždy môžete prispôsobiť podľa aktuálnej sezóny.

Konferenčný stolík nemusí byť len obyčajnom kusom nábytku, na ktorý položíte iba ovládače od multimédií a dennú tlač. Estilofina ponúka na výber stolíky, ktorými si svoj priestor prispôsobíte podľa svojich predstáv. Každé ďalšie variácie a ozdoby sú už len a len na vašej kreativite.