Home / Úspech / Regálové systémy podporia štýl predajne

Regálové systémy podporia štýl predajne

Ako vybaviť predajňu prakticky, no aby zároveň aj lahodila oku? Nie je to len o milom personáli a tovare, ktorý vystavujete, ale takisto i o regálových systémoch, bez ktorých by prevádzka vyzerala príliš lacno a neprofesionálne.

Prečo si dať regálové systémy navrhnúť na mieru

Ak ste s plánovaním vybavenia predajne len na začiatku a vaša vízia nie je zatiaľ celkom konkrétna, nie je nič ľahšie, ako načerpať inšpiráciu na internete. Ako vystavujú tovar poprední predajcovia a aké regálové systémy v predajniach využívajú, môže aj vás popohnať k smelým nápadom, ktoré nebude vôbec ťažké zrealizovať.

Dnes si totiž môžete nechať predajňu vybaviť potrebným nábytkom aj na mieru, stačí prísť s predstavou o dizajne, funkčnosti a cene za skúsenými architektmi. Prečo je dôležité si nechať regálové systémy navrhnúť na mieru predajni?

Určite viete, aký problém niekedy môže byť zariadiť menšiu predajňu tou kopou úžasného tovaru, ktorý ste si pre svojich zákazníkov pripravili. Moderné regálové systémy sa ale dajú zostaviť tak, aby v priestore nezavadzali, boli variabilné, no napriek tomu bezpečné na používanie, odolné a krásne.

Ktoré regálové systémy sa osvedčili

Pre vystavovanie tovaru je k dispozícii množstvo regálových systémov, ktoré sadnú na mieru ponúkanému tovaru i podmienkam v interiéri či exteriéri. To znamená, že skladový regál aj po pár mesiacoch po užívaní nestratí na stabilite a farbe ani v prípade, že jeho komponenty často obmieňate či nastavujete podľa svojich potrieb.

K mnohým regálovým systémom sa predávajú i doplnkové komponenty, ako sú závesné tyče, háky, koše, police či zrkadlá, a keďže si môžete aj sami zvoliť farebné prevedenie regálov, ľahko bude koncepcia predajne pôsobiť ucelene a štýlovo jednotne.

Naďalej ostávajú v obľube lesklé plochy, drevené prvky, výrazné farby a ich kombinácie, a čo sa týka tvarového prevedenia regálov, alebo vedú jednoduché tvary a minimalizmus, alebo čosi avantgardné, ako sú klietky alebo sieťové regálové systémy.

Nepodceňte význam regálových systémov

Keď sa vcítite do kože zákazníka, viete, čo vás do predajne naláka a čo vás naopak odradí už len do nej vojsť. Pokiaľ cez výkladové okienko uvidíte, že sa tovar vystavuje na malých stolíkoch roztrúsených kde-tu po zemi, isto nedostanete chuť na nákup cez prekážky. V takejto predajni vládne chaos, je bez systému aj vkusu a pôsobí neuprataným dojmom. A chaos vo veciach má určite aj samotný predajca.

Váš prípad to byť nemusí. Keď už viete, že regálové systémy sa dajú objednať na mieru veľkosti, tvaru aj charakteru predajne, nie je nič jednoduchšie, ako sa obrátiť na odborníkov, ktorí vám regály navrhnú, vyrobia a pokojne aj namontujú.