Home / Bývanie / ČO BY STE SI MALI VŠÍMAŤ PRI VÝBERE REBRÍKA

ČO BY STE SI MALI VŠÍMAŤ PRI VÝBERE REBRÍKA

Nazrite spolu s nami do sveta rebríkov, ktorý je komplexnejší, než by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Pre lepšiu orientáciu vám prinášame informácie o tom, aký typ rebríka si dnes môžete zakúpiť podľa situácie, v ktorej ho máte v úmysle použiť.

Domáce verzus profesionálne využitie rebríka

V súkromnej, záhradníckej, ale aj profesionálnej sfére má rebrík svoje pevné miesto a existujú činnosti, pri ktorých si bez jeho pomoci len ťažko poradíte. Súčasný trh ponúka viaceré typy rebríkov, z ktorých mnohé sú určené pre konkrétny druh práce a vyznačujú sa odlišnými charakteristikami. Rozlišujeme tak rebríky pre domáce práce, ako je maľovanie stropu a fasády či výmena žiaroviek, zatiaľčo s rebríkom pre profíkov sa skúsení pracovníci dokážu dostať napríklad na strechu domu alebo k elektrickému vedeniu na stĺpoch. Protišmyková úprava niektorých rebríkov zvyšuje mieru bezpečnosti pri práci, kým skladacie rebríky sa ľahko uskladňujú a v prípade potreby sa dajú bez problémov transportovať z miesta na miesto. Zvážiť tak môžete aj fakt, ako často alebo pri akých príležitostiach plánujete svoj budúci rebrík používať.

Čím zaujme rebrík z hliníka a kde si ho možno zakúpiť

Pri výbere vhodného rebríka kladie väčšina zákazníkov dôraz predovšetkým na kvalitný materiál. Stretávame sa s oceľovými aj drevenými rebríkmi a mnohí používatelia nedajú dopustiť na hliníkový rebrík, ktorý vyniká svojou ľahkosťou a využiteľnosťou. Mnohé z týchto rebríkov sa totiž vyznačujú prívlastkom „univerzálny“, „viacúčelový“ alebo „multifunkčný“. Rebrík z hliníka môže byť jednostranný, jednodielny oporný, dvojdielny alebo trojdielny. Manipulácia s hliníkovými rebríkmi ani ich používanie nie je vôbec náročné a využívať sa dajú tak pre domáce, ako aj profesionálne potreby.

Najlacnejšie hliníkové rebríky si môžete zakúpiť aj pod dvadsať eur, zatiaľčo ceny najdrahších sa pohybujú približne do hranice 300 eur. Ak chcete ušetriť, na stránke Bugy.sk objavíte rebríky z hliníka v akciových cenách, pri ktorých je plusom navyše doprava zadarmo, rýchle dodanie či milý darček ako pozornosť k vybraným modelom rebríkov. Presvedčte sa na vlastné oči a vyberte si spomedzi sortimentu uznávanej online drogérie rebrík podľa vašich potrieb a preferencie.