Home / Móda / Kombinézy nemusia byť iba jednofarebné. V týchto vám nikdy nebude zima!

Kombinézy nemusia byť iba jednofarebné. V týchto vám nikdy nebude zima!

Mama a dcérka k sebe patria. Mama sa vidí v dcérke a dcérka zasa v mame. Ani jedna nedá dopustiť na tú druhú. Radi spolu trávia spoločné chvíle, varia, pečú, upratujú, učia sa, kreslia…

Výsledkom je kombináciu elegantného a trendového oblečenia s využitím pestrých farieb a netypického dizajnu návrhárov týchto zimných kombinéz. Každý deň v tomto outfite je perfektný. Mama a dcéra sa budú vďaka kombinézam cítiť neodolateľné a vždy v centre pozornosti – kto by prehliadol safari potlač alebo výrazné kvetinové motívy, ktoré navyše v kombinácii so snehom skvele vyniknú?

Zimná kombinéza safari + taška a rukavice 

Keďže je už samotná kombinéza z kolekcie DRESS CODE vo väčšine prípadov výrazná, s krásnou potlačou z množstvom žiarivých farieb (zelená, modrá, žltá, oranžová, biela), vyberte si jednu z nich a v takej zvoľte napríklad obuv. Alebo kašlite na pravidlá a experimentujte, k tomuto outfitu sa hodí snáď akýkoľvek módny výstrelok – extravagantná čiapka alebo turban niekoľkokrát obtočený okolo hlavy.

Helg-zimný overal modra 

Aj vy ste v detstve milovali rozprávku Snehová kráľovná a vaša dcérka na tom nie je inak? Potom musíte siahnuť po kúsku plnom čara zimy a spomienok. Zaujímavý detail vytvára kožušinka ozvláštnená, prerušovaná až tromi rôznymi farbami – čiernou, sivou a bielou. To dovoľuje pri skladaní outfitu opäť siahnuť po rôznych farbách. Skúste ju skombinovať s bielou. V takej farbe obe zvoľte i čiapku, šál a snehule. A nový diel Ľadového kráľovstva môže mať vďaka vám čoskoro pokračovanie.

Čierna zimná kombinéza + taška a rukavice 

V jednoduchosti je krása. Aj tak možno nazvať ďalší dizajnérsky kúsok z danej kolekcie. Pre všetky maminy s dcérkami, ktoré si na výrazných vzoroch a potlači nepotrpia, prípadne nevedia, ako na ne, táto kolekcia ponúka i kombinézy v neutrálnych farbách, ku ktorým sa prakticky hodí čokoľvek. Pôsobia veľmi elegantne a nechajú vyniknúť tomu, čo chcete, môžete vsadiť na výrazný mejkap alebo obrovskú mašľu vo vlasoch vašej dcérky.

S doplnkami sa trápiť nemusíte, každá kombinéza má aj tašku okolo pása, ľudovo nazývanú ľadvinku, a rukavice v rovnakom motíve, ako je dominantný kúsok.

Ak zima nepatrí medzi vaše obľúbené ročné obdobie najmä kvôli tomu, že všade musíme chodiť zababušené, pri týchto kombinézach to nehrozí. Pod kombinézami nemusíte mať totiž hrubý rolák, ktorý ste vytiahli zo skrine vašej babky alebo hrubé neforemné rifle, v ktorých sa máte problém aj skrčiť pri stavaní snehuliaka. Úplne vám postačí termo prádlo.

Aby vašej dcérke nebola zima, ak sa chystáte na návštevu do neďalekej dediny alebo mesta a nechcete ísť autom alebo autobusom a hovoríte si, že prechádzka by padla vhod, oblečte jej pod overal napríklad pletené šaty pre deti v elegantnej čiernej farbe a pridajte pančušky. Rovnako môžete vyzerať aj vy! Týmto outfitom nikdy nič nepokazíte.

Nemusíte riešiť ani pokrývku hlavu, kombinézy majú obrovskú kapucňu ozdobenú kožušinkou. S výraznou potlačou či jednofarebná. Pre ktorú z nich sa rozhodnete?