Home / Zábava / Ostatné / Originálne náhradné diely CAT: dlhodobé, spoľahlivé, bezpečné

Originálne náhradné diely CAT: dlhodobé, spoľahlivé, bezpečné

Hľadáte originálne náhradné diely na rôzne stroje? Čo by ste povedali na také, ktoré sú  navrhované podľa najnovších trendov a vyrábané najmodernejšími technológiami? Presne také sú náhradné diely CAT (Caterpillar).

Dlhodobá, maximálne spoľahlivá a bezpečná funkcia

Okrem toho náhradné diely CAT prispievajú k uchovaniu hodnoty vašich použitých strojov a zariadení Caterpillar. Výsledkom náročného postupu výroby, od návrhov až po finálny výrobok, je dlhodobá, maximálne spoľahlivá, bezpečná funkcia. Presné prevedenie zaručuje jednoduchú a bezproblémovú montáž na stroj.

Špičková logistika

Až 90 percent rýchloobrátkových náhradných dielov je k dispozícii priamo v predajniach (Banská Bystrica, Bratislava, Košice a Žilina). Najneskôr do 48 hodín. 20 000 položiek náhradných dielov čaká uložených v skladoch Zeppelin na Slovensku. Z centrálneho skladu v belgickom Grimbergene denne vyexpedujeme v rámci Európskej únie 320 ton náhradných dielov. Objednať si ich môžete aj cez internet.

V prípade, ak máte záujem o prenájom stavebných strojov, ako sú napríklad minibager, nakladač či dozér, obráťte sa na našu požičovňu stavebných strojov, je pre vás tou správnou voľbou!