Home / Bývanie / Viete, ako často meniť vodu vo vírivke?

Viete, ako často meniť vodu vo vírivke?

Predstavte si vírivky. Od tých najmenších, vhodných na menšie terasy, až po viacmiestne, ktoré sa stanú dominantou celej vašej záhrady… Mať doma luxusnú vírivku je snom mnohých z nás. Čo sa však týka starostlivosti o ňu, tu už nastáva prvý problém. Zápaly, baktérie, vírusy… Nikto sa s týmito strašiakmi nechce stretnúť. Navyše vo vlastnom domácom wellnesse. Ako často meniť vodu vo vírivke, aby sme nič neriskovali?

Starostlivosť o vodu vo vírivke

Podľa odborníkov by ste ju mali meniť vodu vo vírivke raz za 3 až 4 mesiace. Pokiaľ ale postrehnete, že voda stráca na kvalite a spotreba chémie rapídne rastie neváhajte a napustite novú. Záleží aj od toho, pre koľko osôb máte vašu vírivku. Je len pre 2 až 3 osoby alebo 6 a viac? Užívate si takýto relax len dvaja, celá rodina alebo aj s partiou priateľov? S poradenstvom, výmenou vody vo vírivke či s potrebným príslušenstvom vám vie pomôcť aj servisný team HOTTUB Sauna a Wellness.

Maximálne kvalitné vírivky bez starostí

Ak si zaobstaráte kvalitnú vírivku, budete mať menej starostí, nielen čo sa týka výmeny vody. U nás v showroome nájdete kvalitné vírivky Jacuzzi a USSPA. Luxusné vírivky, ktoré ponúkame disponujú iba kvalitnými materiálmi a technológiami od renomovaných a overených svetových výrobcov. Produkty čínskej výroby a výroby bez identity pôvodu u nás nemajú miesto.

Pomôžeme vám skonzultovať, doviezť, dodať a samozrejme postaráme sa o záručný a pozáručný servis. U nás nájdete len kvalitné vírivky Jacuzzi, USSPA a Dream Maker Spas. Prípadne si môžete zaobstarať na celoročné kúpanie jedinečný a moderný celoročný bazén s protiprúdom.