Home / Návody / Vyberáte si holiaci strojček? Skúste obľúbený Gillette Fusion

Vyberáte si holiaci strojček? Skúste obľúbený Gillette Fusion

Za život ako muži vyskúšame obvykle viac spôsobov holenia. Radi sa však nakoniec vždy vrátime k tradičnému holiacemu strojčeku. Podobne je to so značkami holenia. Možná ich vyskúšame v živote niekoľko, ale Gillette je viac než len legenda. Čo tak skúsiť obľúbený Gillette Fusion5 Proglide?

Holenie patrí k našej základnej pánskej hygiene

Dokonca aj s dnes tak módnou bradou musíme časť tváre holiť a holeniu sa nevyhneme. Potrebujeme mať preto k sebe partnera, na ktorého sa budeme tešiť. Ktorý nás zvládne oholiť bez ošklivých šrámov na tele. S ktorým nebudeme bojovať, ale budeme sa vzájomne doplňovať. Medzi nami a našou žiletkou v holiacom strojčeku musí byť harmonický vzťah. Gillette je vo vývoji holiacich strojčekov vždy pred konkurenciou. Dôkazom je aj obľúbený holiaci strojček Gillette Fusion5 Proglide.

Holiaci strojček Gillette Fusion5 Proglide je preborníkom v holení

Tento holiaci strojček je považovaný za nositeľa najpokročilejšej technológie, ktorú dnes Gillette ponúka. Technológia FlexBall garantuje, že sa vždy dokonalo prispôsobí kontúram našej tváre. Hlavica sa totiž otáča rôznymi smermi, a tak dokáže vždy kopírovať „terén“, po ktorom sa pohybuje. Je to teréňák medzi holiacimi strojčekmi.

Pyšní sa ale aj dokonalou výbavou – žiletkami. Čepieľky sú extrémne jemné a tenké, takže neťahajú a netrhajú fúzy. Hlava má celkom päť čepieľok, ktoré sú veľmi premyslene rozmiestnené, čo ešte viac zvyšuje komfort pri holení. Hlavica rozhodne nie je na jedno použitie. Pri pravidelnom používaní vydrží dokonalo ostrá mesiac.

Ďalšími vychytávkami holiaceho strojčeku Gillette Fusion je Lubrastrip – zvlhčujúci prúžok, vďaka ktorému holiaci strojček príjemne kĺže po tvári. Holenie je tak veľmi plynulé a strojček nezastavia ani rôzne nedokonalosti pleti.

Holiaci strojček perfektne sadne do našej mužnej ruky. Vďaka protišmykovej úprave nekĺže. Nevypadáva nám z ruky, ale umožňujem nám rýchle oholenie.

Skutočne moderné holenie pre mužov

Holiaci strojček Gillette Fusion5 Proglide – to je holenie pre mužov, na ktorom je vidieť, že sme vstúpili do tretieho tisícročia. Nie každý chce vrčiace elektrické strojčeky, a nie každý sa vracia k retru s holiacim strojčekom s klasickou žiletkou. Výhody viacčepeľkových holiacich hláv nie je možné poprieť. Rovnako ako pokrok v technológii holiacich strojčekov. Gillette je skutočnou hviezdou a vie nás dokonalo oholiť. Firemný slogan firmy: „Pre mužov to najlepšie”, nie je len mlátením prázdnej slamy. Firme sa darí prichádzať so skvelými inováciami.

Zostaňte verní značke Gillette aj čo sa týka kozmetiky na holenie

K holiacemu strojčeku Gillette pridajte aj pánsku holiacu kozmetiku rovnakej značky. Vlastne si vystačíte iba s holiacou penou či gélom. Kvalitným prípravkom je gél na holenie Gillette Mach3 Complete Defense. Dokonale napomáha bežnej holiacej rutine, ale súčasne sa stará o našu pánsku pleť. Nevysušuje ju, ale hydratuje. Zabraňuje tiež podráždeniu pleti.