Home / Láska, sex, vzťahy / Rozhodnite sa pre správny materiál svadobných obrúčok

Rozhodnite sa pre správny materiál svadobných obrúčok

Váš deň D sa blíži a vy ste si stále nevybrali svadobné obrúčky. Nie je sa čomu diviť, keďže obrúčky budú zdobiť váš prst už po zvyšok života. Veľký výber dizajnov či vzácnych kovov je na jednej strane výhodou a na druhej prekliatím. Čím dlhšie vyberáte, tým viac ste nerozhodní. Skúsme sa preto spoločne pozrieť aké možnosti máte k dispozícii.

Zlaté svadobné obrúčky

Zlato je klasikou a stálicou na výrobu svadobných obrúčok. Kedysi sa uprednostňovalo hlavne žlté zlato. Dnes je populárne aj zlato biele alebo ružové. Ničím výnimočným nie sú ani svadobné obrúčky vyrobené z kombinovaného zlata. Výhodami zlata je jeho odolnosť a veľké možnosti spracovania. Dajte si však pozor na jeho kvalitu a obráťte sa na renomovaných výrobcov a predajcov. Odporúčame vám navštíviť internetové stránky alebo košický showroom Egne. Egne.sk je zárukou najvyššej kvality zlatých šperkov registrovaných na puncovom úrade.

Strieborné svadobné obrúčky

Striebro vyzerá veľmi jemne a jeho biely lesk upúta na prvý pohľad. Je dostatočne odolné, pevné a zároveň sa dá zaobstarať za priaznivú cenu. Špeciálnou povrchovou úpravou je zabezpečená ochrana strieborných svadobných obrúčok proti oxidácii a začerneniu. Do prsteňov zo striebra je možné zasadiť rôzne vzácne kamene. Problémom nie je ani leštenie a povrchová oprava po dlhšom období nosenia. Ak ste sa rozhodli pre striebro, overte si u predajcu puncovú značku.

Platinové svadobné obrúčky

Platinové obrúčky sú ako stvorené pre milovníkov luxusu a elegancie. Jedinečný a trendový vzhľad je samozrejme potrebné adekvátne zaplatiť. Svadobné obrúčky z platiny patria medzi najdrahšie, ale aj najodolnejšie. Výhodou platiny ja taktiež to, že nevyvoláva alergické reakcie. K platinovým obrúčkam patria diamanty, ktoré budú celý život podčiarkovať krásu vašej milovanej polovičky.

Titánové svadobné obrúčky a obrúčky z chirurgickej ocele

Hľadáte lacnejší, ale zároveň odolný materiál, ktorý vám vydrží celý život? Titán je správnou voľbou. Svadobné obrúčky vyrobené z titánu majú síce šedý nádych, ale dajú sa povrchovo zafarbiť do rôznych odtieňov. Titánové prstene sú veľmi ľahké, a preto ich na prste nebudete takmer cítiť. Chirurgická oceľ je vhodnou alternatívou pre tých, ktorí trpia silnými alergiami. Tento materiál je totiž plne hypoalergénny. Navyše je chirurgická oceľ veľmi odolná a ani rokmi nemení farbu.