Home / Úspech / Donáška jedál Bratislava sa vám bude určite hodiť

Donáška jedál Bratislava sa vám bude určite hodiť

Zvykli ste si na pohodlné stravovanie v reštaurácii, ale dnešná doba mu nie je príliš naklonená? Nechajte si z dobrej bratislavskej reštaurácie voziť jedlo až domov či do kancelárie.

Do reštaurácie na jedlo sa dnes chce málokomu. S jeseňou prídu respiračné ochorenia, k tomu tu máme pravdepodobne druhú vlnu koronavírusu. Jesť sa však musí. Pokiaľ sa nechcete stať kuchárom na plný úväzok, využite služby dovozu jedla domov. Donáška jedál Bratislava – to je projekt JedloBratislava.sk. Službu prevádzkuje kvalitná a obľúbená reštaurácia v Bratislave Lamači.

Kedy sa hodí jedlo domov?

Kedykoľvek, keď viete, že sa nikam na obed nedostanete, lebo ste chorí, v karanténe, doma na home office, či sa vám jednoducho nikam nechce. Jedlo však nemusíte objednať iba sebe. Nakŕmite kľudne celú rodinu za cenu jedného dopravného, pošlete obed babičke, postaráte sa o deti, ktoré z nejakého dôvodu nemohli do školy. Bez státia okolo hrncov a bez premýšľania, čo navariť a koľko toho navariť.

Služba donáška jedál JedloBratislava.sk – to je kvalitné obedové menu Lamač, ktoré si však nemusíte dať priamo v tejto reštaurácii, ale využiť máte možnosť rozvoz po celej Bratislave. Jedlo domov Petržalka s dovozom za 3 €, Staré Mesto 3 €, Ružinov 4 €, Mlynská dolina 2,50 €, Záhorská Bystrica 2,50 €, Devínska Nová Ves 2,50 €, Karlova Ves 2 €, Dúbravka 1 € a Lamač dokonca bezplatne. Cena dovozu jedla je veľmi seriózna. Keď objednávate viac porcií, cena dopravy je samozrejme iba jedna. Dobré sú aj ceny obedového menu. Obvykle je to 4,90 alebo 5,50 €, pritom v cene hlavného chodu je polievka zadarmo.

Výborná slovenská kuchyňa, alebo normálne jedlo až domov

Pizza na dennom poriadku, či nejaké hamburgery – to rozhodne nie je vhodné stravovanie. V Lamači, v reštaurácii, ktorá zaisťuje jedlo domov po celej Bratislave, varia veľmi chutnú klasickú slovenskú kuchyňu. Keď niekomu toto jedlo ponúknete, ani nepozná, že ste nevarili. Každý deň si môžete vybrať zo štyroch jedál v obedovom menu a k tomu je polievka. Vždy nájdete aspoň jedno bezmäsé jedlo. Keď si v ten ktorý deň neviete vybrať, vždy to zachráni vyprážaný bravčový rezeň s hranolkami a tatárskou omáčkou – taká bratislavská špecialita.

Ako si jedlo domov objednať?

Stačí zavolať v daný deň do 10:00 a dovoz obeda si objednať. Ak viete, že budete objednávať aj v iné dni, urobte to e-mailom. Dopredu je vždy k dispozícii jedálny lístok na celý týždeň. Takže si naplánujete obedy od pondelka do piatku a už sa len tešíte na dobré jedlo. Podobne si môžete jedlo objednať nielen domov, ale aj do kancelárie. Dokonca je možné týmto spôsobom riešiť aj obedy všetkých zamestnancov vo firme. V dobe koronavírusu je firemné stravovanie bezpečnejšie a naviac zamestnanci nestrávia obedom miesto 30 minút dve hodiny.