Home / Ľudia / Poznáte už všetky výhody nového HubHub Nivy Tower?

Poznáte už všetky výhody nového HubHub Nivy Tower?

Len 5 minút pešo od centra mesta Bratislavy, v centre novovzniknutej business štvrte s napojením na nový medzinárodný autobusový terminál a nákupné centrum. To je kancelárska budova Nivy Tower, v ktorej môžete mať kanceláriu už zajtra aj vy.

Profesionálne pracovné prostredie, ktoré zapôsobí na klientov

Čaká vás dôležité pracovné stretnutie? Dajte svojim klientom exkluzívnu adresu, na ktorej vás nájdu. Adresu blízko centra mesta, ktorú nebudú dlho hľadať.

Prvý dojem je dôležitý a nenahraditeľný v mnohých životných situáciách a pracovná sféra nie je výnimkou. Práve naopak. Spraviť dobrý prvý dojem na klienta alebo potenciálneho partnera môže znamenať prvý krok k úspešne spolupráci.

Coworking Bratislava HubHub Nivy Tower má štýlovo zariadené, moderné a reprezentatívne priestory.

Bonus:

  • Recepcia – vaši klienti a partneri sa majú na koho obrátiť už pri vstupe do budovy a nemusia bezradne blúdiť chodbami.
  • Upratovanie – všetky priestory HubHub sú pravidelne upratované a udržiavané v perfektnom poriadku. Vy sa nemusíte o nič starať.

Stačí prísť a začať pracovať

Kancelárske priestory HubHub, nielen v Nivy Tower, sú plne vybavené. Stačí si priniesť svoj laptop a môžete začať okamžite pracovať. Bez čakania a zariaďovania.

Samozrejmosťou je bežné kancelárske vybavenie, bezpečný vysokorýchlostný internet, pitný režim, kuchynka na prípravu kávy alebo čaju, občas nejaký snack a osobný odkladací priestor.

Bonus:

  • Bike parking – najjednoduchší spôsob ako spojiť prácu a šport počas nabitých pracovných dní je chodiť do kancelárie na bicykli. V HubHub je preto pripravené bicyklové parkovisko a sprcha.

Nie sú to len kancelárie

HubHub nie sú len obyčajné kancelárie, v ktorých okrem stola a kopírky nie je nič ďalšie. HubHub Nivy Tower je coworkingové centrum rozprestierajúce sa na troch poschodiach najvyššej administratívnej budovy v Bratislave Nivy Tower.

Priestory sú svojím vybavením a usporiadaním prispôsobené na pracovný, oddychový a komunitný život.

Každé z poschodí má svoj špecifický zámer – active, chill a community hub. Nájdete tu možnosti pre aktívny pohyb, oddych počas aj po práci, napríklad v gaming zóne. Prísť na iné myšlienky niekedy pomôže lepšie sa sústrediť na pracovné povinnosti.

Otvorený priestor HubHub je ideálny pre všetkých, ktorý chcú networkovať v rámci komunity HubHub a neustále v profesionálnej oblasti napredovať. Kalendár exkluzívnych eventov v HubHub Nivy Tower je nabitý zaujímavými a inšpiratívnymi podujatiami, školeniami a workshopmi. Každý si tu nájde to svoje.

  • Podľa druhu členstva sú k dispozícií zasadačky s plným technickým vybavením. Stačí pozvať klientov a odprezentovať seba, produkt či značku v tom najlepšom svetle. O všetko ostatné sa postará HubHub.

Hlavne flexibilne

Koncept coworkingových priestorov HubHub je postavený na flexibilite a maximálnej ústretovosti voči potrebám svojich členov.

Prenajmite si celú kanceláriu alebo len pracovný stôl na mesačnej, týždennej, dennej či hodinovej báze. Využívajte len také služby, ktoré potrebujete a neplaťte zbytočne viac, ako musíte.

Znie to pre vás zaujímavo? Rezervujte si prehliadku priestorov a presvedčte sa na vlastné oči, že HubHub Nivy Tower sú výnimočné kancelárske priestory dostupné pre každého.