Home / Ostatné / Coworking HubHub nie je len pre jednotlivcov a startupy

Coworking HubHub nie je len pre jednotlivcov a startupy

Coworking HubHub nie je len pre jednotlivcov a startupySlovo coworking sa v dnešnej dobe skloňuje stále viac. Natrafíte naň už aj v menších mestách a jeho popularita rastie čoraz viac.

Čo je to vlastne coworking?

Coworking sú zdieľané a flexibilné kancelárske priestory určené najmä pre nezávislých pracovníkov, ktorí síce môžu pracovať z domu, ale chýba im motivujúce a inšpiratívne prostredie podobne zmýšľajúcich ľudí.

Väčšina z nás si zrejme coworking predstaví ako dynamické miesto určené na rozlet začínajúcich podnikateľov, virtuálne asistentky, programátorov a skrátka pracujúcich jednotlivcov.

To možno platí v menších mestách. Coworking Bratislava HubHub v Nivy Tower však predstavuje úplne iný model coworkingu.

Do HubHub-u sa zmestí aj veľký tím

Ak ste už zabehnutá firma s väčším tímom ľudí to ešte neznamená, že nemôžete využívať všetky výhody coworkingu. Dobre, nemôžeme vám zaručiť, že budete mať k dispozícií celú administratívnu budovu. No súkromnú kanceláriu, ktorú môžu zdieľať až desiati ľudia, áno.

Stále málo? V rámci Office členstva dostanete kancelárske priestory pre 50 a viac ľudí. To znamená súkromie kancelárie v blízkosti komunity kreatívnych ľudí. Zároveň si môžete užívať benefity HubHub ako je pitný režim, chill a gaming zóna, bike parking, vysokorýchlostný internet a mnohé ďalšie.