Home / Ostatné / Zaujímavosti / Stavebné stroje vám pomôžu aj s nečakaným snehom na konci zimy

Stavebné stroje vám pomôžu aj s nečakaným snehom na konci zimy

Stavebné stroje vám pomôžu aj s nečakaným snehom na konci zimyAj keď sa nám už zima končí, v niektorých častiach Slovenska nás ešte môže prekvapiť sneh. A čo si budeme hovoriť, posledné roky sa už stalo tradíciou, že máme namiesto Vianoc bielu Veľkú noc. Tak možno sa vám ešte bude hodiť niečo na odpratávanie snehu.

Riešenie narýchlo

Keď to bude len na chvíľku, riešením je požičovňa stavebných strojov, prípadne použité stroje a ich výhodná kúpa. Vybavíte to rýchlo a ani vás to nebude stáť veľa starostí, váhania a financií.

Zvládnite posledné záchvevy zimy s požičanými strojmi a príslušenstvom

Požičovňa stavebných strojov Zeppelin ponúka široké spektrum kvalitných pomocníkov, ktorých využijete ešte počas posledných záchvevov zimy. Napríklad univerzálny rýpadlo-nakladač CAT alebo bager či minibager so špeciálnou radlicou na odhŕňanie snehu.

Pokiaľ už doma máte nejaký ten vhodný stroj a chýba vám len niečo, aby ste si mohli poradiť so snehom, v požičovni Zeppelin si môžete zaobstarať aj vhodné zimné príslušenstvo (radlica, lopata, pluh…). Pobočky nájdete v Bratislave, Banskej Bystrici, Žiline a Košiciach.