Home / Návody / Cisco školenie od Alef

Cisco školenie od Alef

Školenie Cisco

Nenechajte si ujsť certifikované Cisco školenie. Prinášame vám aj portfólio spoločnosti školení Cisco, ktoré  svojimi inováciami už neraz zmenilo fungovanie odvetví, priemyselné štandardy, spôsob akým pracujeme i my všetci. Certifikované IT školenie vám rozšíri vaše vedomosti a schopnosti a vy tak budete vo svojej práci zdatnejší a úspešnejší. IP kolaborácia – telefónia, online meetingy, nástroje na zdieľanie a video (telepresence) nahradili klasické telefónne ústredne.

Po vstupe do biznisu serverov dokázalo Cisco predbehnúť v blade serveroch gigantov ako Dell a IBM a stalo sa dvojkou na svetovom trhu Intel blade serverov.  Cisco počas svojej existencie úspešne akvizovalo množstvo iných výrobcov. Príkladom tých najväčších a najúspešnejších sú Crescendo, Selsius, Scientific Atlanta, Iron Port, Tandberg, Linksys, Aironet, SourceFire, Slido alebo Meraki.

Cisco školenie je obľúbené pre svoju vysokú kvalitu. Naši školitelia majú nielen odborné znalosti doložené medzinárodnými certifikátmi, ale aj praktické skúsenosti z rozsiahlych aj menších ICT projektov u koncových zákazníkov. Využite preto certifikované IT školenia na mieru v prípade, že potrebujete uzavreté školenie pre zamestnancov, máte špeciálne požiadavky na obsah certifikovaného školenia, certifikované IT školenie chcete uskutočniť v priestoroch vašej spoločnosti, alebo jednoducho máte záujem presne o školenie Cisco.

Úspešné absolvovanie certifikácie je možné cez Pearson VUE čo je celosvetová certifikačná autorita, ktorá ponúka portfólio niekoľkých stoviek IT testov z oblasti informačných a komunikačných technológií. Zahŕňa technológie spoločností Cisco Systems, VMware, Adobe, Citrix, Tanberg či CompTIA.