Home / Vyberáme / Rastúce veci pre deti. Šetria váš čas a peniaze.

Rastúce veci pre deti. Šetria váš čas a peniaze.

Growing things for kidsZ pôrodnice si donesiete približne 50 centimetrový uzlíček šťastia a o rok na to, vám po byte behá skoro meter vysoký škriatok. Ak niečo o deťoch vo všeobecne platí (a teda, že tých všeobecných právd je menej ako šafranu), tak je to to, že rastú. Rastú od narodenia a nezastavia sa minimálne do osemnástich narodenín.

Ak sa teda niečo vyplatí kupovať, sú to rastúce veci.  Čo tým presne myslíme? V jednoduchosti sú to veci, ktoré využije bábätko, ale jeho postupným rastom sa dajú prispôsobiť a využije ich aj desaťročné dieťa. Môže to byť čokoľvek od detskej postieľky, cez oblečenie až po stoličky. Aj tie knižky by to mohli byť, keby sa z rozprávok vedeli za pár rokov zmeniť na dobrodružné príbehy či neskôr až erotické poviedky…  Alebo také topánky. Predstavte si takú rastúcu turistická obuv. Ach. To by bolo ušetrených peňazí a energie pri výbere.

Tieto RASTÚCE VECI sú TOP:

Detská postieľka

Detská postieľka, ktorá rastie spolu s Vašim dieťaťom je skvelá vec. Môžete si ju prispôsobiť pre úplne malé bábätko, ročné batoľa, trojročnú vílu, ale aj desaťročnú malú žienku. Vyrábajú sa v skvelej kvalite. Investícia, ktorá sa skutočne vyplatí. Vo všetkých variantách samozrejme spĺňa bezpečnostné normy.

Rastúca stolička

Detská rastúca stolička, ktorú začnete využívať v momente, keď začne vaše dieťatko s prvým jedlom. Spravidla máva jedálensky pultík, ktorý sa dá odobrať, keď ho už nebudete potrebovať. Pohodlne sa v nej naje polročné dieťatko, rovnako ako päťročný lump. Školopovinné dieťa si v nej zase môže pohodlne robiť domáce úlohy až do približne 10 narodenín (samozrejme to závisí od výšky dieťaťa). Má totiž prispôsobivý rastúci dizajn. Nastavovanie vhodnej výšky je samozrejme veľmi intuitívne a jednoduché, takže sa nemusíte obávať nejakých veľkých konštrukčných zmien a potreby kutilských schopností.

Rastúce oblečenie

Rastúce oblečenie vám síce nevydrží desaťročie, niektoré kúsky však s prehľadom pár rokov zastanú. Pár rokov vydrží napríklad taká rastúca kombinéza. Výborné sú tiež rastúce bodyčká vhodné od narodenia až do prvého roku.