Home / Vyberáme / Aby detské očká žiarili šťastím. Sladké prekvapenia s rozprávkovými postavičkami

Aby detské očká žiarili šťastím. Sladké prekvapenia s rozprávkovými postavičkami

Aby detské očká žiarili šťastím. Sladké prekvapenia s rozprávkovými postavičkamiK detskej radosti stačí veľmi málo, ale napriek tomu sa snažíme pre ich radosť a iskričky šťastia v očiach spraviť maximum. Žiadna detská oslava alebo párty v kruhu spolužiakov a kamarátov sa nezaobíde bez torty. A žiadna detská torta sa nezaobíde bez rozprávkových postavičiek.

Dekorácie na torty, ktoré sú TOP

Upiecť chutnú a oku lákavú tortu je naozaj umenie. Cukrárky sa pri pečení riadia chuťami zákazníka a snažia sa maximálne vyjsť v ústrety aj vašim vizuálnym predstavám o tom, ako by mala torta vyzerať. Dospeláci, ktorým je torta určená ako dar, sa zväčša uspokoja so sviečkami alebo zápichmi na tortu vo forme rôznych nápisov. Tieto ozdoby na tortu patria medzi klasiku. Ako si však poradiť s výzdobou tort, ktoré sú určené ako dar pre malé detičky? Pre profesionálov v oblasti pečenia tort i pre tých, ktorí s pečením len začínajú, sú určené naše pomôcky, dekorácie a tácky. Keď hľadáte TOP produkty pre pečenie tort, spoľahnite sa na e-shop TopTacky.eu. Naša firma nie je len bezmenným predajcom, ktorý nevie, čo ponúka. Každý produkt z našej ponuky sme osobne vyskúšali, pretože pečeniu sladkých dobrôt sa venujeme už 15 rokov. Za tento čas sme upiekli tisícky tort, ktoré sme pripravili s pomocou cukrárskych potrieb z našej ponuky, dekorovali nami predávanými ozdobami a odniesli k zákazníkovi na táckach, ktoré sme priviezli z Anglicka, Talianska či Španielska. Vďaka tomu vieme, že sme naozaj TOP firma ponúkajúca kvalitu bez kompromisov. Okrem kvality vám vieme zaručiť, že všetok tovar máme na sklade, kúpené produkty prídu k vám domov do troch dní a v prípade vašej nespokojnosti nájdeme cestu, ako reklamáciu vyriešiť.

Novinky pre malých oslávencov

Novinkou v našom neustále sa rozširujúcom sortimente sú nejedlé ozdoby na torty vo forme rozprávkových postavičiek. Medzi drobcami obľúbené rozprávky Paw Patrol a Frozen sa vďaka našim dekoráciám prenesú na sladučkú tortu. Postavičky na tortu Frozen potešia malé dámy, ktoré sa zamilovali do Elzy, Anny alebo Olafa. Postavičky môžete doplniť sviečkami alebo stromčekmi z tej istej edície. Pre gentlemanov sú určené ozdoby Paw Patrol na tortu. Rozkošní psíci vo forme nejedlého zápichu, sviečky alebo figúrok priam ožijú pred očami detí, ktorým po zjedení torty zostane na pamiatku nielen spomienka, ale tiež nádherná figúrka.