Home / Návody / Doprajte si zaručený oddych vďaka vírivke s bazénom v jednom

Doprajte si zaručený oddych vďaka vírivke s bazénom v jednom

Doprajte si zaručený oddych vďaka vírivke s bazénom v jednomSte ako ryba vo vode a radi si zaplávate v bazéne? Zároveň si radi doprajete relax? Potom by ste sa mali pozrieť na skvelú Swim Spa ponuku.

Vo vašich najtajnejších snoch si predstavujete ako váš bazén nemusíte zazimovať a strávite v ňom aj celú zimnú sezónu? Máme pre vás skvelú správu, vaše sny sa môžu veľmi ľahko stať realitou. Vaše tajné priania naplní vírivka a bazén v jednom. Ak túto skvelú vychytávku nepoznáte, radi vám ju predstavíme.

Vírivka a bazén v jednom – viete ako to funguje?

V prípade, že si niečo naozaj prajete, potom uspokojiť svoje potreby býva naozaj ťažké. Pokiaľ však túžite po celoročnom bazéne, ktorý budete využívať 365 dní v roku, mali by ste staviť na Swim Spa od HOTTUB SAUNA & WELLNESS®.

Bazén a vírivka od nás vám ponúka bazén, ktorý si môžete užívať naozaj počas celého roka, bez ohľadu na to či vonku vládnu horúčavy alebo prší či sneží. Pretože je to bazén plný teplej vody, ktorú viete vyhriať až na 36 stupňov, čo je hodnota teploty termálnych prameňov. No nie je skvelé mať svoj vlastný termálny bazén na záhrade?

Ďalšou veľkou výhodou je, že bazén je vyrobený pomocou najmodernejších technológii a preto je aj ekonomicky nenáročný na fungovanie. Neotrávia vás ani hodiny čistenia, pretože ich vôbec nezažijete. Bazén je veľmi ľahko udržiavateľný a voda vydrží tak dlho čistá, že sami nebudete tomu veriť.

Táto skvelá dvojkombinácia je vhodná pre tých, ktorí si chcú dopriať zaslúžený oddych po práci a len tak sa hodiť do vody a odpočívať. Ale aj pre profesionálnych plavcov. A to vďaka tomu, že bazén s protiprúdom vám zabezpečí naozaj zážitkové plávanie. Pomocou jednoduchého tlačidla si môžete zapnúť podvodné trysky, ktoré vám vytvoria ideálne podmienky na plávanie. Podľa toho ako ste dobrý plavec, si môžete nastaviť protiprúd, ktorý chcete zdolávať a to vďaka spomínaným podvodným tryskom a ich intenzite.

A to najlepšie nakoniec. Vďaka netradičnej, no veľmi funkčnej kombinácii bazénu s vírivkou, je tento celoročný bazén aj vaším malým wellness centrom. Ľahkým otočením jedného tlačidla, sa objavia príjemné bublinky a trysky, ktoré vám dodajú perfektné prostredie na relax.

S HOTTUB SAUNA & WELLNESS® máte na výber niekoľko možností

Prvotriedna spoločnosť Hot Tub Sauna and Wellness vám ponúka hneď niekoľko možností tejto výnimočnej kombinácie. Je len na vás, čo si vyberiete. Máte veľký pozemok a dostatok priestoru? Potom je pre vás ideálny produkt Swim Spa XL od HOTTUB SAUNA & WELLNESS®, s ktorým zažijete naozaj dokonalé a neobmedzené zážitky. Dostatok priestoru na plávanie, či väčšiu skupinku na aqua aerobic alebo si vaše deti môžu zavolať niekoľko kamošov a stále budú mať dostatok miesta na šantenie a bláznenie. V prípade, že nechcete svoj celý pozemok obetovať bazénu, nemusíte strácať nádej. Aj menšie verzie sú v Hottub dostupné, ktoré vám urobia rovnakú radosť.

Predsa len ste ten typ, ktorý má radšej bazén a vírivku oddelene? Potom je tu pre vás pripravená SWIM SPA a COMBI SPA od HOTTUB SAUNA & WELLNESS®. Vďaka tejto kombinácii váš organizmus bude hýčkaný a spokojný. Vo vírivke môžete oddychovať a vo vedľajšom termálnom bazéne pekne športovať a trénovať.

Pokiaľ hľadáte celoročný bazén, ktorý vám naviac dodá i miesto na relax, produkty Swim Spa sú pre vás ideálnym riešením. Sú ekonomicky nenáročné, ich údržba je veľmi ľahká a ponúkajú úžasný komfort. Tím Hottub tvoria samí profesionáli a tak vám nezaberie inštalácia bazénu týždne alebo mesiace. Ráno šikovní chlapci a odborníci prídu a vy sa poobede kúpete vo svojom novom bazéne. Vírivka a bazén v jednom, a to na celoročné využívanie, urobia radosť každému. Profesionálnym plavcom ale aj obyčajnej rodine, ktorá túži po oddychu. Neváhajte a doprajte si tento cenovo dostupný luxus aj vy.