Home / Ostatné / Ekologické darčekové predmety sú voľba roka 2022: Tieto potešia každého!

Ekologické darčekové predmety sú voľba roka 2022: Tieto potešia každého!

Ekologické darčekové predmety sú voľba roka 2022: Tieto potešia každého!

Dajte najavo svoju snahu o lepšie životné prostredie! Ako? Urobte tak reklamnými predmetmi z recyklovaných či recyklovateľných materiálov, ktoré ocenia vaši zamestnanci, partneri i zákazníci. Medzi „eko“ predmetmi nájdete naozaj zaujímavé kúsky!

Samozrejme, ekologickými firemnými darčekmi neodstránite problém na našej planéte, je to však rozhodne krok správnym smerom. Výroba eko reklamných predmetov je čiastočne alebo úplne ekologická, vďaka čomu šetrí planétu.

Reklamné predmety a darčeky pre firmy vyrobené z recyklovateľného materiálu významným spôsobom pomáhajú šetriť životné prostredie, predstavujú ekologické posolstvo pre nás všetkých.

Eko hýbe svetom

Ekologické darčekové predmety sú voľba roka 2022: Tieto potešia každého!Ekologické reklamné predmety majú pozitívny vplyv na planétu, ale vedeli ste, že môžu tiež zvýšiť predaj? Zákazníci sa spájajú so značkami, ktoré propagujú svoje služby alebo produkty prostredníctvom „zeleného“ posolstva.

Vďaka dôvere vo vašu značku si budujete zákaznícku základňu, ktorá sa k vám vracia – aj vďaka produktom, ktoré sa môžu opakovane používať. Ponúkajte výrobky vyrobené za férových podmienok a s menším množstvom odpadu, zanecháte tak trvalý dojem.

Najobľúbenejšie eko predmety sú klasika

Ako vyniknúť v dnešnej dobe? S dôrazom na ochranu životného prostredia! Nedarujte tradičné pero alebo tašku, stavte na kúsky vyrobené z materiálov, ako je recyklovaný plast alebo konope.

Ekologické reklamné perá a ceruzky sú vždy skvelou voľbou! Pokiaľ ide o znižovanie odpadu, existujú rôzne druhy zábavných materiálov, ktoré zachraňujú planétu. Zákazníci radi dostávajú eko perá alebo iné písacie potreby vyrobené z bambusu, korku, pšeničnej slamy a ďalších ekologických – šetrných materiálov.

 

Ekotašky dnes už používa každý

Zbohom, plasty! Planéta sa poteší, ak stavíte na ekotašku vyrobenú v trvalo udržateľnom poľnohospodárstve bez použitia chemikálií alebo pesticídov! Môžete ju používať opakovane, čo je jednou z jej najväčších predností. Potlačte ju svojím logom a môžete si byť istí, že sa o vás dozvie naozaj veľa ľudí.

Svoj branding ukážte aj na trendových opakovane použiteľných fľašiach na vodu, cestovných šálkach, slamkách, hodinách, zápisníkoch, stojanoch na mobil alebo i hračkách – populárne sú drevené veže. Tieto opakovane použiteľné ekologické reklamné produkty znižujú množstvo odpadu uvoľňovaného jednorazovými fľašami, téglikmi a slamkami.

Aké eko materiály sa používajú najčastejšie?

Ide o udržateľné, recyklované a ekologické materiály, ktorých výhody presahujú ich štýlový zjav. Ktoré sa oplatí využiť? Konope po spracovaní vytvára odolný materiál, neskôr sa rozloží a dopĺňa kvalitu pôdy, zachytáva tiež emisie uhlíka v atmosfére.

Bambus potrebuje na svoj rast menej času, vody a priestoru ako stromy, čo z neho robí skvelú alternatívu. Recyklovaný papier zachraňuje celé lesy! Ak sa použije pšeničná slama, produktom stačí približne o 40 percent menej plastu.

Z recyklovaného plastu sa vyrábajú aj ekologické tašky, batohy, obaly na notebooky a mnoho iných skvelo využiteľných produktov. Buďte v roku 2022 eko aj vy!