Home / Ľudia / Botox pier z vás nemusí urobiť kačicu. Zájdite ale k profesionálom

Botox pier z vás nemusí urobiť kačicu. Zájdite ale k profesionálom

Botox pier z vás nemusí urobiť kačicu. Zájdite ale k profesionálomBotox sa stáva takmer nadávkou, ale nespravodlivo. Média s obľubou vyťahujú príklady dám, ktoré mali radšej navštíviť iného lekárskeho odborníka, než toho na plastiku a skrášľovacie procedúry. Túžba po krásnych perách nie je ale nič nenormálne a odborníci vám ich dokážu urobiť vďaka botoxu skutočne krásne.

Nie každému boli dané zmyselné pery

Bojovať môžeme s príliš úzkymi perami, deformovať výraz našej tváre môžu pery nesymetrické, s nerovnosťami aj nie zrovna ideálne tvarované. Vďaka botoxu môžeme docieliť výraznú zmenu. Nemusíte sa báť kačacích úst. Botox dokáže zázraky a po odznení opuchov po jeho aplikácii nebude vôbec poznať. Krajšími však pery rozhodne budú.

Kedy na botox pier?

Aj keď na botox prichádzajú najčastejšie mladšie ženy, ktoré túžia vypadať lepšie, botox pier pomáha v každom veku. S pribúdajúcimi rokmi strácajú naše pery na objeme. Sú povädnuté, menšie a suché. Pri botoxe sa obvykle aplikuje do pier kyselina hyaluronová. Tú si naše telo po štyridsiatke už netvorí, preto nám aj na perách ubúda hmota. Po aplikácii botoxu sa pery rozžiaria, získajú objem aj stratenú krásu. Botoxovú aplikáciu je potrebné opakovať raz za rok.

Niekedy však botox na prírodu nemusí stačiť

Vtiahnuté pery, či tie nevýrazné, dokážu upraviť vhodné kožné implantáty. Citlivé riešenie pre krásu vašich pier sa vždy nájde. Oslovte odborníkov z inštitútu zdravia a krásy FRAIS. Pomôžu vám vybrať vhodné riešenie pre vaše pery. V prípade botoxu vás čaká zhruba 30 minútový zákrok. Ideálne je čerpať po aplikácii niekoľko dní dovolenky. Okolo pier budú pár dní viditeľné modriny a opuch. Cena botoxu pier vo FRAIS začína na 240 €.

Za krásou do FRAIS

Inštitút zdravia krásy FRAIS poskytuje služby v oblasti plastickej chirurgie, laserovej a estetickej medicíny, dermatológie, lekárskej kozmetiky, estetickej a všeobecnej gynekológie a anti-ageing medicíny. Sídli v Bratislave. Objednajte sa, alebo sa priamo zastavte.