Home / Bývanie / Viete, ktoré vybavenie spríjemní vašu záhradu alebo dvor od jari do jesene?

Viete, ktoré vybavenie spríjemní vašu záhradu alebo dvor od jari do jesene?

Viete, ktoré vybavenie spríjemní vašu záhradu alebo dvor od jari do jesene?

Všetci, ktorí chcú aktívne tráviť čas vonku, majú možnosť zakúpiť si mnoho zariadení, s ktorými je to možné okamžite a jednoducho. A nemusíte mať veľký priestor. Potrebujete len malú záhradu alebo dvor, ktorý si môžete prispôsobiť podľa svojich predstáv. V súčasnosti sú okrem nadzemných bazénov, detských domčekov alebo malých ihrísk nepochybne najžiadanejšie trampolíny a vírivky. Zabavia malých aj veľkých.

Akú trampolínu si vybrať?

Niektoré domy majú viac ako jednu trampolínu. Na výber sú menšie a väčšie modely a každý má svoje výhody a nevýhody. Malé trampolíny s priemerom približne jeden meter sú ideálne na cvičenie a posilňovanie tela. Tie sa však väčšinou používajú doma. Do záhrady pravdepodobne použijete väčšie modely, ktoré sú vyššie, majú väčší priemer, pevnú, stabilnú a ťažšiu konštrukciu, aby vydržali záťaž pri športe dospelých.

Záhradné trampolíny sú vybavené vnútornou ochrannou sieťou, ktorá zabraňuje vyskočeniu a následnému zraneniu. Vyššie modely sa dodávajú so schodíkmi, aby sa dospelí a deti mohli bezpečne dostať do priestoru na skákanie. Vždy sa uistite, že sú pružiny pokryté ochrannou fóliou, ktorá ich pevne drží na mieste. V súčasnosti je v predaji veľa kvalitných a odolných trampolín, ktoré sú vďaka tomu výrazne lacnejšie. Mnohé z nich nájdete napríklad v e-shope Hawaj.sk.

Relaxujte vo vírivke

Už dávno neplatí, že relaxovať v bublinkách môžete len na wellness pobytoch. Nafukovacia vírivá vaňa je možnosť masážneho kúpeľa v akejkoľvek teplej vode doma, kedykoľvek si budete priať. Môžete si pripraviť romantický večer, ale aj pozvať priateľov a skvele sa porozprávať vo vírivke, premasírovať unavené svaly, zahriať ich a dopriať telu oddych, ktorý sa vám vráti v podobe ľahšieho a príjemnejšieho pohybu.

K vírivkám je k dispozícii aj množstvo príslušenstva, či už na ochranu pred slnkom, na súkromie, na udržiavanie teploty vody vo vnútri alebo na ochranu pred znečistením a ďalšie.

Pozrite si webovú stránku Hawaj.sk a vyberte si trampolínu, vírivku a ďalšie vybavenie do záhrady, aby ste si mohli užívať pekné dni vonku, či už s deťmi alebo len vy dvaja s partnerom.