Home / Láska, sex, vzťahy / Sestrička alebo letuška?

Sestrička alebo letuška?

Básnik by si vzdychol “ach, máj lásky čas” a bolo by to trochu nešťastné vzdychnutie. Pravdepodobne len pre toho básnika, pretože my ostatní vieme, že láske sa darí počas celého roka. Nielen v tom  jednom, síce výnimočnom mesiaci (veď to poznáte, príroda sa prebúdza, dni sa predlžujú, sukne sa skracujú), ale aj vo všetkých ostatných mesiacoch. Čo je však nad slnko jasnejšie, že básnik pri svojom zvolaní tak trochu predsa len trafil klinec po hlavičke. Jar a leto tak prajú láske a všelijakým jej prejavom o trošku viac, ako počas zimných mesiacov. Ono to nie je celkom sranda, keď si v zápale vášne máte vyzliekať narýchlo niekoľko hrubých vrstiev. To by sa kľudne mohlo stať, že vášeň vyhasne. A je z toho len trochu trapná prehliadka spodného prádla.

Inak, keď už sme pri tom spodnom  prádle. Všade vo svete platí, že byť iným a odlišným je dobrá vec. Robí vás to v očiach toho druhého zapamätateľným. A o to predsa ide.  Byť neprehliadnuteľný. Ak teda nakupujte bežnú konfekciu, tak asi veľkú dieru do sveta neurobíte.  Keď ale viete, že neďaleko je celkom  príjemný sexshop, ktorý by ste mohli poctiť svojou návštevou, tak potom určite neváhajte a vyberte si niečo, čo pozornosť druhej strany zaručene vzbudí. Možno večernú vášeň rozfúkate kostýmom sestričky, letušky, alebo bičíkom dominy. Možno zarezonujú rafinované nohavičky. Ale bacha, všetko s mierou!

Možno si poviete, že navštíviť sex shop pre vás nie je to pravé orechové a už vôbec si tam nebudete niečo kupovať. No tak si na to spomeňte, keď od vás bude váš partner odchádzať s nepríjemnými poznámkami na adresu vašej nemodernosti až zaostalosti. A to sa ten večer tak dobre vyvíjal. Ale nebojte sa, nič nie je stratené ani keď ste hanblivý. Stačí naštartovať internet a narazíte trebárs na sexshop.sk, korý vám požadovaný tovar diskrétne doručí.

Však to určite dobre poznáte. Niektorým sa páči experimentovanie a návšteva sexshopu je  pre nich ako nákup v hypermarkete. A pre druhých je tu zase klasická, sviečkovo vínová romantika. A tá predsa nikdy nesklame. Takže, hor sa na randenie, kým je ešte leto.

Text: ext. PISEM.SK

Foto: freedigitalphotos.net

Reklamný článok

Leave a Reply