Home / Blog / Ten čarovný svet mužov

Ten čarovný svet mužov

Muži sú z Marsu  a ženy z Venuše. Keď John Gray napísal svoju prvú knihu o rozdieloch medzi mužmi a ženami, možno ani netušil, ako  úžasne presne sa vo svojom pomenovaní trafil. Dovtedy sme to nevedeli, ale potom to bolo nad slnko jasnejšie. Prečo sú také rozdiely medzi mužmi a  ženami? Prečo je také ťažké si porozumieť a aspoň trochu zo sebou vychádzať? Odpoveď bolo až prosto jednoduchá. Oba druhy sú jednoducho z inej planéty a majú tú smolu, že musia žiť spoločne na jednej. Ak sa na  spolunažívanie pozrieme z tejto perspektívy, malo by byť pre nás jednoduchšie aspoň letmo nazrieť do sveta toho druhého. A niečo sa z toho letmého nazretia aj podučiť.

Napríklad pre ženy by bolo vhodné, keby si uvedomili, že muž, nech už je akokoľvek starý, bude mať rád hračky. Áno, znie to čudne a ešte absurdnejšia je predstava šesťdesiatnika, hrajúceho sa s autíčkami, ale presne takto to je. Občas sa v spoločnosti mihne bonmot, že jediný rozdiel medzi mužmi a chlapcami je  vo veľkosti ich hračiek. Ak by sme sa chceli pohybovať na hrane publikovateľnosti, mohli by sme (hlavne ženy) s dvojzmyselným úsmevom podotknúť, že sa to netýka len hračiek.

Každý chlapec a samozrejme aj každý muž zbožňuje darčeky. Mnohé vhodné sú  aj na darceky-eshop.sk)  Nájsť zaujimavé darčeky pre mužov by dnes naozaj nemal byť problém, pokiaľ žena (ak je ona kupujúca) bude mať mysli vyššie spomenuté. Každého muža poteší vreckový nožík, ideálne ten červený (spomenie si na svoj obľúbený seriál Mac Gyver), hodinky, náradie, rozličné dopravné prostriedy (na veľkosti nezáleží), ale aj veci, ktoré sú skôr pôžitkárskeho charakteru. Víno, whiskey (čím staršie, tým lepšie), cigary, alebo tiež obľúbené elektronické cigarety aj s náplňou e-liquidy-to je sortiment, ktorý vyčarí úsmev na tvári skoro každého muža.  A ako dobre vie každá žena, usmievavý muž je takmer ako výhra v športke. A bolo by veru škoda si takú výhru odporieť, zvlášť keď investície sú takmer zanedbateľné.

Text: ext. PISEM.SK

Foto:www.sxc.hu

Leave a Reply