Home / Blog / Nočná mora menom účtovníctvo

Nočná mora menom účtovníctvo

Začína sa rok 2013 a s ňou sa pomaly blíži aj povinnosť podania  daňového priznania. Neviete čo skôr robiť a máte vo všetkom zmätky? Potíte sa už len pri spomenutí slova účtovníctvo a pojem dane je vám vzdialený? Ste zhrození z predstavy, že by ste ho mali robiť sami a bez pomoci? Ste si vedomí, že v ňom máte chyby a potrebujete rekonštrukciu. Sme tu pre vás! Predstavte si, že by túto prácu spravil niekto za vás, za rozumnú cenu a so starostlivosťou, ktorú si zaslúžite. Lákavé? Odteraz aj plne reálne! Firma TinaTax Consulting s.r.o. vám ponúka všetky služby, z ktorých vás bolieva hlava.

 Nechajte to na účtovníka

Pokiaľ ste si plne vedomí svojich nedostatkov v súvislosti s účtovníctvom, najlepšou voľbou je pre vás vyučený účtovník, ktorý presne vie ako najlepšie vykonať svoju prácu a teda vie, čo robí. Nikto z nás netúži po problémoch zapríčinených z nedorozumenia alebo malej chyby. Každý z nás robí chyby, napriek tomu pokuta či dokonca väzenie nie je práve prívetivým riešením pre nikoho z nás.

 Portfólio služieb

 Pokiaľ patríte k fyzickým osobám, ktoré si vybrali formu podnikania živnostenské oprávnenie, potrebujete jednoduché účtovníctvo, ktoré firma TinaTax Consulting s.r.o. ponúka. Sústreďuje sa na všetky dôležité a relevantné aspekty. Pre právnické osoby tu je podvojné účtovníctvo. V ponuke sú taktiež mzdy, reporting daňové priznanie a iné služby. Nájsť si ich môžete priamo na stránke spolu s úplnými a podrobnými informáciami, ktoré chcete vedieť.

 Profesionálny prístup

Stretávate sa s ľuďmi, na ktorých je vidieť ako veľmi svoju prácu neznášajú? Odzrkadľuje sa tento výraz aj v prístupe k zákazníkom? Toho sa vo firme TinaTax Consulting s.r.o. obávať nemusíte! Skvelé pracovné nasadenie, vždy prístupní a zhovievaví profesionáli, ktorí sú zárukou vašej 100% spokojnosti. Presvedčte sa sami a vyberte si službu ušitú na mieru práve vám ešte dnes!

Autor: Michaela

Foto: freedigitalphotos.net