Home / Láska, sex, vzťahy / Ako vyniknúť na svojej profilovej fotografii?

Ako vyniknúť na svojej profilovej fotografii?

Ak medzi vaše novoročné predsavzatia patrí tiež vyzerať tento rok ešte lepšie ako ten predchádzajúci, je načase ukázať svetu čo i len malú zmenu práve prostredníctvom profilovej fotografie na vašom facebooku, twitteri či google+ účte. Aj keď to bude znieť ako klišé, fotografia môže zvýšiť pozornosť v priemere o 203 percent u oboch pohlaví – rovnako ženy aj mužov je možné zaujať fotografiou, v ktorej zažiarite. Prinášame vám niekoľko malých trikov, ako na to. Zabudnite na fotografiu tváre Prvým krokom k úspechu je fotografia celého tela, vyfotená v interiéri. Tento malý trik vám zaručene prinesie o 60 percent viac správ od vašich priateľov, známych, či neznámych. Ľudia vás…

Review Overview

User Rating: 0.38 ( 3 votes)

Ak medzi vaše novoročné predsavzatia patrí tiež vyzerať tento rok ešte lepšie ako ten predchádzajúci, je načase ukázať svetu čo i len malú zmenu práve prostredníctvom profilovej fotografie na vašom facebooku, twitteri či google+ účte. Aj keď to bude znieť ako klišé, fotografia môže zvýšiť pozornosť v priemere o 203 percent u oboch pohlaví – rovnako ženy aj mužov je možné zaujať fotografiou, v ktorej zažiarite.

Prinášame vám niekoľko malých trikov, ako na to.

Zabudnite na fotografiu tváre

Prvým krokom k úspechu je fotografia celého tela, vyfotená v interiéri. Tento malý trik vám zaručene prinesie o 60 percent viac správ od vašich priateľov, známych, či neznámych. Ľudia vás potrebujú vidieť v celej svojej kráse. Možno fotky tváre s umeleckým nádychom pôsobia záhadne, ale v skutočnosti možno aj neisto – človek nevie, čo si môže viac predstaviť a možno „odíde“.

Čo si obliecť?

Elegantné oblečenie a krásne diamantové šperky vás premenia na Bohyňu. Napriek tomu, že sa vám páčia muži, ktorí milujú turistiku a v profilovej fotke sú zarastení a ležia na pohovke, verte, že oni by mali radi dievča, ktoré síce vo vnútri zostane sama sebou, ale navonok sa premení na dámu. V kombinácii s fotografiou celej postavy je úspech istý. Nezabudnite samozrejme na krásny úsmev – ten bude ako čerešnička na torte. Zlaďte svoju prirodzenosť s eleganciou. Ak sa to vášmu okoliu nebude páčiť, zrejme nedržia s vami krok a pouvažujte o zmene „partie“,  či muža, ktorého ste chceli zaujať. Dôležité je, ako sa vy cítite. Doprajte si malú zmenu, doprajte si menší luxus. Vaše sebavedomie sa zvýši a verte, že ten, kto vo vás vidí osobnosť vás poteší milým slovom navyše.

Kreatívne a atraktívne doplnky? Jednoznačne áno!

Pre ženy platí staré pravidlo: krásnu tvár dotvorí krásny šperk. Nielenže rozžiari vás, ale tiež fotografiu. V kombinácii s dlhou uzávierkou pri fotení dosiahnete skutočne zaujímavý výsledok – nebudeme prezrádzať, nechajte sa prekvapiť. Vraj nemáte po ruke pekné šperky? Vyberte si z ponuky, čo vás najviac vystihuje.

Na záver: malá rada pre mužov

Zažiarila vaša polovička na profilovej fotografii presne podľa našich tipov, ale akosi sa vám nepáči, koľko mužov sa okolo nej točí? Neváhajte a nanechajte ju utiecť s iným, ktorý si všimne nielen jej vonkajšiu krásu, ale aj poklad, ktorý sa skrýva v jej vnútri. Prekvapte partnerku ešte dnes a urobte krok, na ktorý možno už dlhšie čaká.

Zdroj: glamour.com/sex-love-life/blogs/smitten/2014/01/the-type-of-photo-that-will-ge.html

Foto: freedigitalphotos.net

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Leave a Reply