Home / Bývanie / Zariaďujeme menší byt

Zariaďujeme menší byt

Malý byt môže byť veľmi útulný, avšak s jeho zariaďovaním to nemusí byť vždy jednoduché. Veď ako do malého priestoru dostanete dostatok úložného priestoru, tak aby to ešte aj dobre vyzeralo? Je to náročné, ale možné.

Ideálnym riešením pre stiesnené priestory je voliť nábytok na mieru, ktorý dokonalo zapadne i do menších či atypických priestorov a vytvorí tak veľa praktického miesta na odkladanie najrôznejších vecí.

Prezent

Ak teda stojíte pred rozhodnutím, ako si zariadiť svoj malý bytík, stavte na vstavané skrine na mieru všade tam, kde to je možné. Využijete tak maximum priestoru, čo iste oceníte hlavne pri skladovaní sezónneho oblečenia, športových potrieb a podobne.

Na mieru

V menšom byte však občas nastane problém hlavne so zariaďovaním kúpeľne, kde potrebujete vtesnať umývadlo, vaňu alebo sprchový kút a dokonca aj nejaké úložné priestory. Toto je naozaj ťažký oriešok, no existuje i kúpeľňový nábytok na mieru, ktorý váš problém vyrieši jednoducho, elegantne a presne podľa vašich predstáv.

Ak už budete mať nábytok doriešený, tak je na čase zamyslieť sa aj nad bytovými doplnkami. V menších priestoroch to s nimi však nepreháňajte, aby priestor nevyzeral preplnený. Radšej teda stavte na strohosť a iba pár doplnkov na oživenie každej miestnosti.

Dôležitá je samozrejme v malých priestoroch i dominujúca farba. Tá by mala byť v každom prípade svetlá, ideálne biela. Tú môžete doplniť o pár doplnkov výraznej farby pre rozžiarenie bytu.

Veríme, že týchto našich pár rád vám pomôže k dokonalému zariadeniu vášho menšieho bytu. Uvidíte, že pri dobrej voľbe nábytku a farieb sa vám váš byt zväčší priamo pred očami.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: PR

Foto: newdesign.sk

Leave a Reply