Home / Bývanie / Moderný kúpeľňový nábytok – hit mesiaca

Moderný kúpeľňový nábytok – hit mesiaca

Jedinečný priestor potrebuje jedinečné dizajnové riešenia. A aj vás môže inšpirovať príbeh priestorov domu, ktorý sa nachádza v exkluzívnom panstve v Buckinghamshire. Čím je výnimočný? Niekedy sa stačí pohrať s priestorom, tvarmi a farbami a dosiahnete moderný dizajn a závisť v očiach susedov. Všimnite si tiež tvar okien a farebnú zladenosť všetkých prvkov na obrázku. Nebojte sa trošku experimentovať, nebojte sa extravagancie, ktorá na prvý pohľad môže pôsobiť zložito. Dôraz je často kladený práve na doplnky, ktorými osviežite priestor. Vyberte si z ponuky na internete, ale predtým si prečítajte viac o tom, ako zrekonštruovať staré a dosiahnuť moderný a atraktívny dojem už pri prvom pohľade na vaše kráľovstvo.

Rozmanité tvary a kontrast farieb

Interiérový poradca sa pohral s kompletnou rekonštrukciou nehnuteľnosti. Čo sa mu však podarilo v priestoroch kúpeľne mnohým doslova vyrazí dych. Veľmi príjemný moderný dizajn a nápadité doplnky splnili svoj účel – interiér nezvyčajného tvaru vytvára dojem dostatočne veľkej miestnosti o veľkosti obývacej izby. Dôležitý je tiež výber materiálov a kúpeľňových doplnkov. Všetky prvky v miestnosti by mali byť priestranné, so vstavanými skriňami a zaujímavo nadizajnovanými oknami. Všimnite si aj netradičný tvar stropu.Vo výsledku tak kúpeľňa pôsobí unikátne a rekonštrukciou starých priestorov doslova ožije. Podľa nášho názoru je vždy lepšie investovať do kvalitných architektonických úprav a pôjde to aj za výrazne znížené ceny. Mnohé spoločnosti dnes už aj na Slovensku ponúkajú kúpeľňový nábytok za výhodné ceny, ktorý vás očarí a vdýchne vášmu domu nový život.

Budúcnosť v prítomnosti

Ako dosiahnuť novodobý životný štýl, ktorý bude veľmi nadčasový a moderný? Túto otázku si kládli tiež nemeckí dizajnéri. Ich koncept „Novodobí Normádi“ predstavili verejnosti adaptabilný kuchynský a kúpeľňový dizajn.

 

Išlo o voľne stojace kusy nábytku a kúpeľňových doplnkov, v ktorých sa prelína „staré“ s „novým“. Zároveň ide o akúsi myšlienku mobility, ktorá v sebe zahŕňa pružné materiály a výmenné moduly. Praktickosť znamená minimálnu dobu inštalácie, šikovne zabudované úložné priestory či barové stoličky skryté v úložných priestoroch. Výrazné farebné kombinácie udržia dojem modernosti. Rýchla prenosnosť nábytku je dnes už samozrejmosťou , na to netreba zabúdať. Každý kus nábytku tak umožňuje stále znova a znova vytvoriť vlastný ostrov pohody a komfortu, nové rozvrhnutie priestoru. Dizajnéri odkazujú všetkým, ktorí majú odvahu experimentovať: „Nápadité chromované doplnky, funkčné a kreatívne navrhnuté vešiaky na uteráky či praktické skrinky pod umývadlo kúp v eshope. Ušetri tak čas a peniaze, tie investuj viac do nápadov!“

Nebojte sa experimentovať. Výsledkom môže byť priam zázračný.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: PR

Foto: freedigitalphotos.net

Leave a Reply