Home / Bývanie / Osobný realitný maklér Bratislava

Osobný realitný maklér Bratislava

Moderná doba nás postupne zbavuje predsudkov a zbytočného konzervativizmu. Voľakedy sa ľudia iba ťažko odvažovali využiť služby realitnej kancelárie, no súčasný trend hovorí takpovediac o nevyhnutnosti poradiť sa s odborníkom. Mnohí takzvaní špecialisti ľudí klamú a oni prichádzajú neraz o celý svoj majetok. Certifikovaný realitný maklér s niekoľkoročnou praxou sa stáva neoceniteľnou istotou. Je imúnny voči podvodníkom a pre svojich klientov urobí všetko tak, aby mali čo najmenej starostí a celý proces prebehol k ich maximálnej spokojnosti. Pokiaľ ešte nemáte svojho osobného realitného poradcu, radi by sme Vám predstavili Ing. Petra Dobiasa, ktorý je partnerom predaja už od roku 2009.

Profesionálny realitný systém

Pán Dobias absolvoval viaceré prestížne školenia, stal sa certifikovaným odborníkom na reality a zaradil sa do elitného klubu najlepších realitných odborníkov RE/MAX na Slovensku. TOP CLUB sa pokladá za centrum všetkých maklérov, ktorí dokážu svojim klientom ponúknuť špičkový servis a prispeli k tomu, že značka je nie iba vo svete, ale aj u nás považovaná za najprofesionálnejší a najväčší realitný systém. Toto všetko nie sú ovácie na nikoho a nič, je to jednoducho fakt, ktorý garantuje 100% bezpečnosť, istotu a spoľahlivosť. RE/MAX Aurel si píše svoju históriu od roku 2006, kedy bol otvorený ako šiesta kancelária na Slovensku. Konkrétne táto realitná kancelária sa špecializuje najmä na nehnuteľnosti Bratislava a okolie. No jej pobočky nájdete tiež v iných mestách, stačí sa ozvať. Stabilitu bratislavskej kancelárie zabezpečuje toho času devätnásť maklérov (mužov i žien), no neustále sú prijímaní noví profesionáli.

ev satışı yapmak

Komplexnosť služieb = záruka spokojnosti

Pevná sieť kancelárií RE/MAX prináša záruku toho, že Vaša nehnuteľnosť bude ihneď po zverejnení k dispozícií všetkým maklérom na Slovensku, ale tiež vo svete. I táto skutočnosť ju odlišuje od konkurencie. Majiteľ nehnuteľnosti tak nemusí inzerovať vo viacerých realitkách a nestratí tak prehľad o tom, kto a ako s jeho majetkom nakladá. Komplexný realitný servis je samozrejmosťou a odborní pracovníci Vám tiež radi pomôžu s financovaním, vybavovaním náležitostí na príslušných úradoch a zodpovedia Vaše daňové, právne či architektonické otázky. Ochota spolupracovať, zodpovedný prístup, ústretovosť a flexibilnosť nechýba ani jednému maklérovi tohto spoločenstva. Inžinier Dobias tiež ovláda anglický jazyk, čo zaiste oceníte pri komunikácií so zahraničným klientom. Ponúka najvyššiu možnú exkluzivitu. K dispozícií má tiež bohatú databázu klientov, ktorých by mohli zaujímať reality Bratislava, vypracuje cenovú analýzu a preberie s Vami jednotlivé kroky kúpy či predaja nehnuteľnosti. Celý proces teda prebehne na absolútnej dôvernej báze. Môžete si byť istý, že nič sa nebude zbytočne naťahovať a celá záležitosť sa vyrieši v čo najkratšom čase. 

Pár výhod na záver

Všetci realitní makléri spoločnosti RE/MAX dodržiavajú prísny Etický kódex. Keďže na toto dozerá regionálne riaditeľstvo a porušovanie trestá sankciami, nemôže sa stať, že je klient akokoľvek vystavený riziku. Všetky kancelárie tejto značky sa riadia tiež jednotným Reklamačným poriadkom, a preto získavate tiež istotu spravodlivého riešenia všetkých pripomienok. Ani jeden zo zamestnancov nie je amatér, pretože všetci si prešli adekvátnym vzdelaním v RE/MAX Akadémií. Náročné skúšky potom vedú k vydaniu adekvátneho certifikátu. Makléri šetria okrem iného aj Váš čas, pretože všetko potrebné vybavia za Vás. Zodpovedne ocenia Vašu nehnuteľnosť a Vy si tak môžete byť istý, že predávate na úrovni. Celý proces kúpy a predaja je mimoriadne dynamický a efektívny.

Je viac ako pravdepodobné, že Váš osobný RE/MAX realitný maklér sa bude plne koncentrovať na Vaše požiadavky a výsledkom nemôže byť nič iné ako Vaša spokojnosť.

Foto: © [coloured photograph] / Dollar Photo Club, reality-dobias.sk

Leave a Reply