Home / Cestovanie / Ako sa dostať na letisko v Bratislave včas?

Ako sa dostať na letisko v Bratislave včas?

Letisko M. R. Štefánika je medzinárodné letisko nachádzajúce sa v Bratislave. Súčasne predstavuje najväčšie medzinárodné letisko na Slovensku. Letisko je od centra metropoly vzdialené asi dvadsať minút jazdy automobilom. No preprava vlastným automobilom je nepraktická a nákladná, lebo niekoľkodňové parkovné je pomerne drahou záležitosťou. Komfortným riešením je taxislužba. V nasledujúcich riadkoch vám predstavíme luxusnú taxi spoločnosť, ktorá disponuje bohatým vozovým parkom.

Lietadlo odlieta o tri hodiny popoludní, ale na letisku musíte byť aspoň dve hodiny pred odletom. Nestíhate s balením a s objednaním taxislužby už vôbec nie. Taxislužbu voláte na poslednú chvíľu a zistíte, že väčšina áut je obsadená. A potom si hovoríte: “A čo teraz?” Ak často cestujete, určite ste sa do podobnej situácie dostali.

Airport

Objednajte si kvalitnú taxi službu

Objednajte si taxikára dopredu, čím odstránite stres spojený s oneskorením. Vozidlo vám bude pristavené na čas pred vaším domom a odvezie vás na bratislavské letisko. Dovoľujeme si vám predstaviť taxi Schwechat, čo je spoločnosť ponúkajúca úplne odlišný spôsob osobnej dopravy než ktorékoľvek iné taxi firmy. Je symbolom luxusu, pretože vozový park tvorí predovšetkým prepychové kúsky značky Mercedes-Benz triedy E a V. Na palube vozidla je k dispozícii pripojenie k internetu prostredníctvom Wi-Fi, teda počas jazdy na letisko môžete vybaviť posledné pracovné e-maily pred odletom.

V súčasnej dobe je taxi Bratislava Schwechat veľmi populárnou službou medzi biznismenmi, ktorí si potrpia na atraktívnej a pohodlnéj preprave. Za volantom sedia profesionálni vodiči, ktorí majú na svojom konte desaťtisíce najazdených kilometrov.

Pokiaľ zháňate bezpečnú a včasnú prepravu, taxi na letisko Schwechat je ideálnym riešením. Slúbi príjemnú cenu s vysokou kvalitou služieb.

FOTO:  © gui yong nian / Dollar Photo Club