Home / Móda / Trendy na jar/leto 2016. Na čo sa môžete tešiť

Trendy na jar/leto 2016. Na čo sa môžete tešiť

shutterstock_228046663

Aj tie ženy, ktoré sa cítia najpohodlnejšie v dámskych teplákových súpravách s napätím sledovali predstavenie najnovších trendov, ktoré rozžiaria svetové a aj slovenské ulice na jar a počas leta 2016. Nemali ste to šťastie a nevideli ste kolekcie, ktoré predstavili najlepší návrhári a svetové módne domy? Nemusíte sa báť, že nebudete trendy, stačí, ak sa ponoríte do týchto riadkov a naberiete dostatok inšpirácie.

 

Pripravte sa na pestrú paletu farieb

Farieb, z ktorých si budete môcť vyberať, budete mať viac ako dosť. Zrejme najdominantnejšou farbou bude hnedá. Na všetky možné spôsoby – čokoládová, horčicová, ale aj béžová. Z hnedej vychádza prakticky aj oranžová, ktorá dokonalo osvieži hnedý outfit v kombinácii s bielou. Okrem toho bude späť v hre jemná, ženská a rozkošná koralová farba. Dámske šaty tejto farby budú veľkým hitom tejto sezóny. Okrem toho si určite posvieťte aj na mangovo žltú, indigovú a vínovú farbu.

 

Aký štýl bude trendy

Na výber máte hneď z viacerých štýlov, zrejme tým najdominantnejším bude minimalizmus. Štýl obliekania, ktorý nikdy nevyšiel z módy, no počas jari a leta 2016 to bude absolútny víťaz. Keď ho ešte oživíte asymetrickými strihmi, bude to zásah do čierneho. Pre viac extrovertnejšie dámy tu je africký etnoštýl, ktorý sa vyznačuje hlavne pestrými farbami a geometrickými vzormi. Okrem toho sa späť do módy vracia kovbojský štýl – čakajte veľa strapcov a rifľoviny.

 

Aké kúsky sa budú nosiť

Na jar sa budú nosiť minimalistické kabátiky, ideálne šedé či béžové trenčkoty. Taktiež sa vo veľkom začnú objavovať strapce na bundách, čižmičkách a hlavne kabelkách. Z afrického etnoštýlu vykukne pestrofarebné pončo. Určite neurobíte chybu, keď si vyberiete minimalistické dámske topy v ktorejkoľvek vyššie uvedenej farbe. Jednoducho návrhári opäť namiešali veľmi zaujímavý módny koktail, v ktorom si každý nájde to svoje.