Home / Cestovanie / Operatívny lízing je cesta k spoľahlivému vozovému parku

Operatívny lízing je cesta k spoľahlivému vozovému parku

26010654_sZačínajúci živnostníci, stredné podniky, ani veľké korporácie sa nezaobídu bez spoľahlivého vozového parku. Automobil predstavuje rýchlu prepravu zo spoločnosti napríklad na obchodnú schôdzku. No kúpiť vozidlá v hotovosti sa od vzniku lízingových spoločností nevypláca. Alternatívnou možnosťou, ako financovať nákup automobilov, je operatívny lízing. V tejto oblasti pôsobí špecialista menom HERTZ Lease, ktorý uspokojí potreby malého i veľkého zákazníka.

Spoločnosť HERTZ Lease sa do popredia dostáva svojimi prvotriednymi službami, výhodnými sadzbami a individuálnym prístupom. Aktuálne spravuje vozový park aj významným podnikom nielen na Slovensku. Svojim zákazníkom sa snaží ponúknuť komplexné služby v oblasti správy vozového parku. A operatívny lízing je práve jednou z primárnych služieb, ktorú zákazníci vyhľadávajú.

Operatívny lízing so sprievodnými službami

Keď si zaobstaráte automobil prostredníctvom operatívneho lízingu, všetky riziká spojené s financovaním a prevádzkou vozidla nesie na svojich pleciach leasingová spoločnosť. A to je kľúčová prednosť tohto produktu. Spoločnosť HERTZ Lease ponúka tzv. full-service operatívny lízing, ktorý zahŕňa aj nadštandardné služby.

Komplexný balík zahŕňa pevné mesačné leasingové splátky, cenu za servis a pneuservis, zákonné poistenie, havarijné poistenie, likvidáciu škodových udalostí, diaľničné poplatky, cestnú daň, poplatok za rádio, registráciu vozidla, nepretržitú asistenčnú službu a podobne. A dokonca budete mať k dispozícii elektronickú knihu jázd, čo uľahčí prácu ekonomickému oddeleniu.

Ak sa chcete dozvedieť, koľko mesačne budete za lízing platiť, odporúčame použiť online kalkulačku. A následne sa vám ozve špecialista, ktorý s vami preberie ďalšie podrobnosti vášho lízíngu.

Autorské právo: jirsak / 123RF Reklamní fotografie