Home / Ostatné / Zaujímavosti / Kancelária pre biznis? Nájdete ju pri letisku

Kancelária pre biznis? Nájdete ju pri letisku

kancelarie-na-prenajom-bratislava-btscargo.sk

Hľadáte pre svoju firmu vhodné kancelárske priestory na prenájom v Bratislave a nedarí sa vám nájsť optimálne ponuky? Medzi dôležitými faktormi zvážte najmä dochádzanie vašich zamestnancov do práce, dostupné parkovanie, možnosti stráženia objektu, variabilné priestory s možnosťou úprav či slušný balík dostupných služieb, ktoré vám prenajímateľ ponúka.

Reprezentatívne priestory za dobrú cenu

Ak chcete viesť biznis na úrovni, potrebujete k tomu aj plne funkčné a reprezentatívne administratívne priestory. Inak povedané, potrebujete vhodné zázemie pre vaše podnikanie. Ako radí spoločnosť BTS Cargo & Hangar Services, ktorá spravuje súbor nehnuteľností v atraktívnej lokalite, nájsť vhodnú kanceláriu na prenájom nie je jednoduché. Najmä v prípade, ak potrebujete byť dobre dostupní a pritom v blízkosti  business zóny. Správnou voľbou pre váš biznis sú nehnuteľnosti alokované v blízkosti areálu Bratislavského medzinárodného letiska, v dotyku s nákupnou zónou Avion a diaľničným obchvatom Bratislavy. Tie ponúkajú prenájom kancelárskych priestorov viac ako 10 900 metrov štvorcových, vďaka čomu získate lukratívnu adresu  s bezproblémovým parkovaním a príjemné priestory na efektívnu prácu.

Kancelárie pre veľké i malé firmy

„Kancelárie na prenájom sú dostupné v piatich budovách umiestnených v bezprostrednej blízkosti letovej alebo hospodárskej časti letiska. Disponujeme kanceláriami rozličných veľkostí, a preto ponúkame riešenia ako pre malé firmy, tak pre veľké spoločnosti,“ odporúča BTS Cargo & Hangar Services. Získate tiež  nepretržité 24 hodinové stráženie a najmä flexibilný prenájom, maximálne odzrkadľujúci potreby vás ako nájomcu. Väčšina prenajímaných kancelárskych priestorov je priamo pripravená na prevzatie, prípadne vlastník vám dokáže zabezpečiť aj ich rekonštrukciu podľa vašich predstáv, či už sa týka ich veľkosti alebo vybavenia. Súčasťou prenájmu kancelárskych priestorov je aj komplexný balík služieb spojený s ich údržbou a starostlivosťou, pričom vás to nebude stáť žiadne peniaze navyše. Máte to jednoducho zahrnuté v cene.

Lokalita, ktorá dokáže zapôsobiť

Na vašich obchodných partnerov i zamestnancov dokáže veľmi dobre zapôsobiť  aj lokalita. Keď ich prevediete kanceláriami pri letisku, môžete si byť istý, že na nich urobíte dobrý dojem. Ak je okolie v objekte udržiavané a atraktívne, vytvára pohodlné zázemie pre každú firmu, jej zamestnancov a podieľa sa aj na pozitívnom dojme pre potenciálnych klientov. „Dôležité je, aby bolo starostlivo udržiavané a obsahovalo množstvo zelene, na ktorej prítomnosti si dnes množstvo ľudí zakladá,“ radí spoločnosť BTS Cargo & Hangar Services.

Dostupné služby na dosah pre všetkých

Ako zamestnávateľ potrebujete zamestnancom zabezpečiť stravovanie. V areáli  s prenajatými kancelárskymi priestormi máte túto možnosť priamo poruke, keďže tam nájdete dostupnú reštauráciu s letnou terasou. Všetko v maximálne pohodlnom prostredí a za dostupné ceny.  Areál kancelárií pri letisku priamo susedí s novou a doposiaľ najväčšou obchodnou zónou v Bratislave – parkom Pharos. Ďalej je v blízkosti dostupný  obchodný dom Ikea či nákupné centrum Avion, kde okrem obchodov nájdete aj širokú škálu služieb, banky či poštu. V bezprostrednej blízkosti administratívneho areálu sa nachádza viacero hotelov, napríklad Chopin či Gate One. Aj takouto formou dokážete zvýšiť komfort a pohodu vašich zamestnancov či obchodných partnerov, a to všetko v prostredí kancelárií pri letisku.