Home / Ostatné / Zaujímavosti / Počúvaj to načo máš práve náladu

Počúvaj to načo máš práve náladu

Často cestujem vlakom alebo iným dopravný prostriedkom. Zaujímam sa o rôzne oblasti života od športu cez techniku až po osobný rozvoj. Zistila som, že veľmi dobrý zdroj takmer na všetko alebo si možno aj dovolím tvrdiť, že skutočne na všetko je veľmi dobre známy youtube. Aj ja si tam „chodím“ pre inšpiráciu. Občas som veľmi ocenila mať tie veci so sebou aj v mobile. Myslím mať ich so sebou tzv. offline, čiže bez toho aby som musela mať zapnuté mobilné dáta, alebo byť „zavesená“ na wifi.

Ja viem môžeš namietať, že v dnešnej dobe je pokrytie signálom a wifi tak silné a je takmer všade. Áno takmer všade. Ver mi ešte stále sú miesta kde wifi nie je a dokonca tam nemáš ani signál na mobilné dáta a telefonovanie. Úprimne, niekedy odstrihnúť sa od virtuálneho sveta nezaškodí. Aspoň si v kľude vychutnáš tú úžasnú hudbu alebo informácie čo si si stiahol z youtube.

Je to jednoduché

34848486_s

Prepáč ja ti tu rozprávam aké je to úžasné a ty stále nevieš ako na to. Je to úplne jednoduché. Zvládne to aj malé dieťa. No zvládne stačí ak vie čítať. Našla som totiž veľmi jednoduchú stránku s úžasne sofistikovaným programom. Tam len vložíš link a video, ktoré si si našiel na youtube budeš mať vo formáte mp3 raz dva stiahnuté. Áno sťahovanie je táááák jednoduché.

Takže najbližšie, keď ťa uvidím hopkať si po ulici a sluchátka pekne v ušiach. Hmmm asi viem čo bude za tým. Možno nové skladby stiahnuté z youtube aby si bol v obraze. Ja chodím na takú hudbu behať. Sú tam dobré športové skladby v správnom bpm na behanie a cvičenie. Už ich mám v mp3 prehrávači pripravené do akcie. A nielen to. Počúvam rôzne nahrávky zo živých vystúpení rôznych rečníkov alebo rozhovory.

Keď si online sťahuj. Keď budeš offline počúvaj a užívaj si to. Toto ti pomôže zabezpečiť práve youtube converter, ktorý som objavila aj ja.

Autorské právo: gilc / 123RF Reklamní fotografie