Home / Ostatné / Zaujímavosti / Nemáte čo na seba? Vytvorte si vlastné tričko!

Nemáte čo na seba? Vytvorte si vlastné tričko!

Pozná to každá žena a určite aj niektorí muži – stojíte pred skriňou a máte pocit, že si jednoducho nemáte čo obliecť. Alebo idete do obchodu s oblečením a neviete si vybrať, pretože máte jedinečný vkus a chcete vytŕčať z davu.

Buďte originálny

Vaše vlastné tričko s potlačou bude vyjadrovať váš vlastný postoj, vkus a názor. Môže byť na ňom čokoľvek, čo budete chcieť vo forme nápisu, fotky, obrázku. Samozrejme môžete doplniť k obrázku aj text, všetko je len na vás. V pohode tak môžete prísť do práce alebo do školy v tričku s nápisom “Neznášam pondelok”. Na párty alebo večerné posedenie s priateľmi sa zasa hodí text “Milujem pivo”, prípadne iný nápoj a dobré je pridať aj obrázok alebo spoločnú fotku s vašim oroseným miláčikom. Keďže vyrobiť sa dajú pánske, dámske aj detské tričká, môže mať svoje vlastné tričko každý člen rodiny. Aby bolo jasné, že patríte k sebe, mame sa hodí tričko s nápisom Queen, oteckovi King a ratolesti Princess alebo Prince. Samozrejme by mali mať jednotný dizajn, prípadne môžete pridať aj vašu fotku alebo nejakú jednoduchú kresbu.

Darček pre kamarátku

Ak máte kamarátku, ktorá sa večne sťažuje, že si nemá čo obliecť, vlastné tričko s nápisom “Stále nemám čo na seba” ju určite pobaví. Potlač môže byť samozrejme aj iná. Ide hlavne o to, aby si konečne mala čo obliecť, keď ide niekam von, alebo iba tak relaxuje doma na terase. Pokiaľ zháňate originálny darček pre niekoho blízkeho a bojíte sa, že netrafíte správnu veľkosť trička, sú aj iné možnosti. Univerzálnu veľkosť má hrnček s potlačou, na ktorom môže byť fotka aj nápis. V prípade, že chcete niečo väčšie, nechajte spraviť fotoobraz a vyberte fotku, ktorá obdarovanému vyčaruje úsmev na tvári každý deň.