Home / Ostatné / Zaujímavosti / Zúfalí pri výbere vianočných darčekov? Tieto darčeky určite potešia!

Zúfalí pri výbere vianočných darčekov? Tieto darčeky určite potešia!

vianočný darček

Hej, kámo, poraď mi, čo mám kúpiť na Vianoce mame, otcovi, bratovi a kamarátom? Túto otázku asi aktuálne počujete každý deň. Nebojte sa, máme pre vás niekoľko tipov!

Oh, áno mami, zase som dostal trenky, jedinú vec, po ktorej som celý rok túžil. Ak túto vetu poznáte aj vy, žiadny strach, rozhodne v tom nie ste sami. Ponožky, trenky, prípadne nejaké nezaujímavé tričko, to sú veci, ktorými sa nič nedá pokaziť… Pravdupovediac, sú to veci, ktoré úplne pokazia celé Vianoce.

Ten hrozný pocit, keď pod stromčekom zahliadnete škatuľku s vašim menom, ktorá má podobné rozmery ako škatuľka toho famózneho super smart smartfónu, po ktorom celý rok túžite. Po divokom roztrhaní baliaceho papiera zistíte, že sú to zase ručne šité fialové bavlnené ponožky so srdiečkom na spodku. To aby ste nezabudli, že vaša babka vás stále ľúbi, ten pocit je doslova nenapodobiteľný.

A ešte sa potom aj musíte tváriť, ako keby ste dostali Audi A6 v plnej výbave. Vy nechcete byť neoriginálni, vy chcete darovať darčeky, ktoré skutočne potešia!

Technika alebo „netechnika“?

Každého z nás poteší nejaká elektronika pod stromčekom. Tip na darček, ktorým na 100% percent zaboduje u každého? Iphone X. Alebo Samsung Galaxy S8. Že nemáš prachy?

Nevadí, stále je tu mnoho elektroniky, ktorá poteší. Napríklad robotický vysávač, ako ideálny darček pre manželku, ktorý bude zároveň aj ideálnym darčekom pre vás – zbohom vysávanie, vysávať ručne už dnes ani zďaleka nie je moderné!

Káva ako v kaviarni nikdy nebola bližšie k vášmu gauču, ako môže byť po týchto Vianociach, dnešné kávovary dokážu divy a pritom nemusia stáť celý majetok.

Alebo GoPro kamera, vďaka ktorej budú fotky a videá z lyžovačky epickejšie ako kedykoľvek predtým! Že nespomíname nič iné len elektroniku?

Áno, žijeme v modernej dobe, kedy sa riadime moderným príslovím – elektroniky nikdy nie je dosť. Ak chcete, pokojne zas kúpte ponožky, za pozitívnu reakciu však neručíme. Alebo si pozrite nejaké tipy na vianočné darčeky pre mužov, prípadne tipy na vianočné darčeky pre ženy.

Vianoce s Tipli

Čo znamená Vianoce s Tipli? To predsa nemá s darčekmi nič spoločné. Verte, že má! Tipli je cashback portál, teda portál, ktorý vracia svojim používateľom peniaze pri každom nákupe v partnerských obchodoch.

Pomocou zliav na Tipli môžete pri vianočných nákupoch ušetriť nemalé peniaze. Partnerských obchodov je skutočne veľa, Tipli je tak vhodné pre každého. Tak nečakaj, zaregistrovať sa na Tipli je skutočne jednoduché a najmä ZADARMO.

Nákupom zdar!