Home / Úspech / Zvárači zarábajú v zahraničí štvorciferné sumy

Zvárači zarábajú v zahraničí štvorciferné sumy

Premýšľate nad pracovnou pozíciou zvárača? Máte si z čoho vyberať! Momentálne je o túto profesiu veľký záujem, čo dokazuje aj množstvo voľných pracovných miest u nás i v zahraničí. Kvalifikovaných zváračov CO2 potrebujú rôzne priemyselné odvetvia a vedia ich aj adekvátne finančne oceniť. Rastúci záujem tiež iba potvrdzuje dôležitosť profesionálnych zváračov v európskom prostredí výroby a priemyslu.

Pracovať v zahraničí bolo ešte donedávna komplikované. Zamestnanci si museli množstvo potrebných vecí zabezpečiť sami. Teraz je však všetko inak. Personálna agentúra zredukuje väčšinu vašich starostí a sprostredkuje vám prácu s množstvom benefitov. Jednou z popredných agentúr, ktorá ponúka prácu na Slovensku aj v zahraničí, je Manuvia. Okrem dobre platenej práce vám tiež zabezpečí napríklad ubytovanie zadarmo. Je teda lákavým bonusom pohodlne odcestovať a nechať agentúru, aby vybavila všetko za vás.  Po príchode sa potom stačí už iba ubytovať.

Tam však benefity nekončia. Preprava zadarmo priamo na miesto výkonu práce je už štandard, na ktorý si Slováci privykli. Nie je teda potrebné riešiť dodatočné náklady, hľadať dostupné spoje ani stráviť hodiny čítaním mapy cieľovej destinácie. Agentúrny servis tiež ponúka všetkým svojim zamestnancom zálohu už po prvom odpracovanom týždni, aby sa nestalo, že ostanete v zahraničí bez akejkoľvek finančnej podpory. Benefit patrí každému jednému zamestnancovi a nárok naň vzniká ihneď po podpise zmluvy. Táto forma “vreckového” slúži na rýchlejší rozbeh v novom zamestnaní.

Pracovať ako zvárač CO2 v zahraničí sa určite oplatí. Platobné podmienky presahujú úroveň zárobku zamestnancov IT firmy na Slovensku. Rôzne bonusy a príplatky robia pozíciu zvárača ešte atraktívnejšou, najmä ak môžu výrazne posilniť váš rodinný rozpočet. Jedným z týchto finančných bonusov je aj možný príspevok na dieťa či vyplácanie záloh.

Pracovná pozícia zvárača so sebou neprináša ďalšie povinnosti. Pri zamestnaní cez agentúru nemusíte platiť žiadne vstupné náklady ani iné poplatky navyše. Práca v zahraničí tak nadobúda charakter akéhokoľvek iného zamestnania priamo na Slovensku, no s výrazne lepším príjmom. Stačí prejaviť záujem a všetko ostatné sa dozviete už priamo na osobnom pohovore.

Nájsť si prácu môžete, samozrejme, aj svojpomocne. Často sa však stáva, že ak  hľadáte zamestnanie, takpovediac, “na vlastnú päsť”, nemusí nakoniec naplniť vaše očakávania a vy tak zostanete znova nezamestnaní. To však pri personálnej agentúre neplatí. Pred nástupom do práce vám poskytne všetky potrebné informácie o danej pozícii, ako aj potrebné fakty o všetkých požiadavkách či podmienkach prípadného nástupu na nové miesto. S personálnou agentúrou jednoducho získate komfort, ktorý vám celý proces hľadania zamestnania výrazne uľahčí.

Zmena zamestnania so sebou prináša potrebu rýchlej aklimatizácie, s ktorou vám Manuvia rada pomôže. Ak vás táto agentúra zaujala, neváhajte ich kontaktovať. Viac o pracovných ponukách zvárača nájdete na stránke https://manuvia.sk/job-offers/zvarac/