Home / Móda / Každý správny fanúšik Harryho Pottera musí vlastniť túto vec

Každý správny fanúšik Harryho Pottera musí vlastniť túto vec

Aj vy ste ako jedenásťroční čakali, kedy vám príde slávny list z Rokfortu? Potom ste tým správnym fanúšikom Harry Pottera! Tieto príbehy o mladom čarodejníkovi sú dnes známe takmer po celom svete. Chceli by ste si kúzla a mágiu priniesť priamo k vám domov? Potom by vás mohla potešiť správa, že Harry Potter sa vracia! Tentokrát do vašich šatníkov.

Príbehy o mladom čarodejníkovi sú už dlhodobo obľúbené, a to u všetkých vekových kategórií. Veď povedzme si úprimne, kto by sa raz za čas nechcel nechať vtiahnuť do magického sveta plného úžasných kúziel a fantázie? Harry Potter je dnes už bezpochyby nielen knižným ale aj filmovým fenoménom. Svojich fanúšikov si nájde na každom kroku. Chceli by ste aj vy, ako správny Harry Potter fanúšik, mať u seba doma či kamkoľvek pôjdete trochu mágie a kúziel so sebou? V tom prípade by to pravé pre vás mohla byť práve kolekcia oblečenia a doplnkov s motívmi Harry Potter. Takýmto spôsobom vnesiete čary do každodenného života a už ani jeden deň nebude obyčajný.

To pravé pre každého fanúšika

Kolekcia Harry Potter od Dedoles zahŕňa mnoho kúskov oblečenia s motívmi z čarodejníckeho sveta. Či už sú to tričká, mikiny, spodná bielizeň, ponožky alebo doplnky, na svoje si príde každý. Veľmi obľúbeným kúskom je Harry Potter mikina, ktorá sa hodí pre každého verného fanúšika. Harry Potter mikina je dostupná rovnako ako v dámskom, tak aj pánskom prevedení a nájdete ju v rôznych dizajnoch, či už s kapucňou alebo bez. Taktiež si môžete vybrať z ponuky rôznych motívov z Harry Potter sveta. Jednou z najobľúbenejších je napríklad mikina Harry Potter so škriatkom Dobbym alebo mikina Harry Potter s erbom Rokfortu. Myslíte si, že by vás triediaci klobúk zaradil do Chrabromilu? V tom prípade to pravé pre vás bude mikina Harry Potter s kapucňou s erbom Chrabromilu.

Harry Potter mikina môže byť zároveň aj dobrým tipom na darček pre vašich kamarátov či rodinných príslušníkov, ktorí sú tiež veľkými fanúšikmi Harryho Pottera. Môžete ich potešiť či už na narodeniny, meniny alebo inú špeciálnu príležitosť.

Kvalitné materiály a pohodlné nosenie

Mikiny Harry Potter od Dedoles sa vyznačujú nielen originalitou, ale aj kvalitou. Sú vyrábané zo stopercentnej bavlny a tak si môžete byť istý, že sa vám vaša mikina Harry Potter bude nosiť maximálne pohodlne. Okrem toho, ani motívy na mikine sa vám nevyperú ani nevyblednú, a tak budete môcť čary a kúzla nosiť stále so sebou.

V ponuke od Dedoles v kolekcii Harry Potter taktiež nájdete aj množstvo iných vecí, ako napríklad spomínané tričká, ponožky či spodnú bielizeň. Aj tie vám môžu poslúžiť ako skvelý a originálny darček pre vašich blízkych. Harry Potter motívy nájdete aj v sekcii doplnkov, či už náhrdelník točiaci sa časovrat, kľúčenka, záložka do knihy, pero ale aj sada náušníc s motívmi Harry Potter.

Potešte nielen seba ale aj svojich blízkych originálnym darčekom z kolekcie Harry Potter. Vneste kúzla a čary do bežných dní a vytvorte si tak magické okamihy kedykoľvek budete chcieť. Takýmto darčekom sa na chvíľu stanete čarodejníkom aj vy, pretože vykúzlite úsmev na tvári vašim blízkym.